Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Tablo ve Çerçeve

Çok eskilerden gelen klasik bir duvar süsleme şeklidir. Bir kesim insan sanata olan ilgisi nedeni ile duvarlarını tablolarla donatırlar. Sevdikleri ressamların eserleri ya da beğendikleri herhangi bir tablo olabilir. Duvarlarında tablo görmekten büyük keyif alırlar. Tabi sanatsal tablolar biraz maddiyat gerektirdiği için herkes tarafından kullanılamamaktadır. Fakat duvarlarınızı uygun fiyatlara da çok güzel tablolarla süsleyebilirsiniz.

salon tablosu

Tablolar her yaş tarafından kişiliğe göre tercih edilmektedir. Sanat eseri olarak tercih edilirken, bir manzara resmi, ya da ünlü olmayan amatör bir ressamın eseri, şarkıcı resmi. Çok çeşitli olabilir. Ancak eğer duvarınıza tablo asacaksanız bazı küçük detaylar vardır. Tablo dekorasyonun bir parçası olarak görülmez, o tek başına bir dekorasyondur. Yani bir sanatçının tablosunu duvara asarken mobilyanız ile uyumlu olması gerekmez. Ancak dekoratif bir tablo asacaksanız bu durum değişir. Dekoratif tablo mobilya ve diğer aksesuarlarla uyumlu olmalıdır. Ayrıca dekoratif bir tablo ile ressamın yapmış olduğu tabloyu asla yan yana asmayın. Tablolar evin her odasına asılabilir.

çerçeve modelleri

Çerçeveler ise bir resmin etrafını çevreleyen her renk ve desende olabilecek hoş objelerdir. Duvara astığınız tablolarda kullanılır. Tablonun içinde bulunan rengin yoğunluğuna göre bir çerçeve belirlenir. Dekoratif bir tablo ise mobilyalara ve diğer aksesuarlara uygun şekilde çerçevelettirilmelidir. Tablolarda kullanıldığı gibi kişisel resimlerde de kullanılır. Resimler genelde uzun ve büyük olan konsol üstlerinde, büfelerde, masa üstlerinde, ve duvara asmak için kullanılır. Buna göre koyulacak yere uygun şekilde bir çerçeve seçmekte fayda vardır.

asmalı siyah çerçeve

salon resimlik

oturma odası 3lü çerçeve

mavi çerçeve resimlik

kırmızı çerçeve modelleri

kanvas tablo

duvara asılı resimler

çerçeve nereye asılır

1 yorum