Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Mum ve Şamdan

Mum ve şamdan artık herkes tarafından çok tercih edilen bir aksesuar ürünüdür. Romantizmin sembolü haline gelen mumlar ise, hoş kokuları ve farklı renkleri ile bulunduğunuz alanın havasını bir anda değiştirir.

büyük mum ve ahşap şamdan

Mumlar ve mumluklar evin dekorasyon şekline göre tercih edilir. Eğer salonda kullanacaksak boş alanımız var ise, bu boş alanı değerlendirmekte fayda vardır. Birbirinden farklı birkaç boy tercih edilir ve bu büyük boy ürünler tek başına yere yan yana dizilerek kullanılır. Böylece salonun bu boş bölümü dolu ve renkli görünür. Banyolarda ise, daha dekoratif şekilli mumlar tercih edebiliriz. Denizyıldızı şeklinde olanlar ya da bu tarz şekillerde ama sade renkte olanları tercih edebiliriz. Hatta banyonun rengine uygun hoş bir tabak alıp içine mumlar yerleştirerek de değerlendirebiliriz.

beyaz mumluk
beyaz mumluk

Şamdanlar genelde misafir odalarında ve oturma odalarında tercih edilir. Yerden yüksek uzun şamdanlar salonlar için uygundur. Yemek masaları için tasarlanan şamdanlar ise zengin ve hoş bir görüntü sağlar. Salonlarda konsol üstlerinde de tercih edilebilir. Çok hoş dururlar. Burada evin mobilyasına göre şamdan seçmekte fayda vardır. Gösterişli olanlar daha fazla tercih edilmektedir.

yeşil cam mumluk

uzun beyaz şamdan

tahta mumluk

siyah şamdan

pembe şamdan

oymalı ahşap şamdan

mum

metal şamdan

mavi şamdan

eski taşınır şamdan

cam mum ve mumluk

Yorum Ekle