Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Masa ve Duvar Saati Modelleri

Aslında bir tür ihtiyaç olan saatler zamanla dekorasyonun parçası haline gelmeye başlamışlardır. Hemen hemen her odada artık saatler vazgeçilmez birer aksesuar olmuşlardır. Yatak odasında, salonda, mutfakta, oturma odasında aslında her odada rahatlıkla kullanılabilir. Bulunduğu odada hem fonksiyonel olarak çok işe yaradığı gibi hem de odanın havasını değiştirerek hoşluk katar.

metal masa saati

Saatler artık aksesuar amaçlı fazlaca kullanıldığı için seçenek çok fazladır. Büyük, küçük, desenli, renkli ve daha çok fazlası. Burada seçim yaparken dekoratif bir ürün olduğu için mobilyanızla uyumlu olmasına özen göstermelisiniz. Saat hoş bir tamamlayıcı aksesuardır.

salon için  duvar saati

Evin her odasında kullanılabilen duvar saati seçimi yaparken, kullanacağınız odaya göre bir saat almalısınız. Yani eğer mutfak için bir saat alacaksanız, kesinlikle spor bir tarzı olmalıdır. Renkli olabilir ya da esprili bir saat olabilir. Salona saat alırken ise, önce salondaki diğer aksesuarla ve mobilyalarınızla uyumlu olmasına dikkat etmelisiniz. Daha sonra salon için uygun olabilecek daha ağır, klasik bir model seçebilirsiniz. Çalışma odası için bir saat alınacak ise, çalışma odasının ciddiyetine uygun olabilecek sade saatler tercih edilebilir. Ya da odayı bir miktar hareketlendirmek adına biraz daha modern ve renkli saatler de tercih edilebilir.

pembe masa saati

Sadece duvar saati değil, masa saati de aksesuar olarak güzel bir seçimdir. Özellikle masa olan odalarda, mesela çalışma odalarında, masa saati çok güzel bir tamamlayıcı olur. Masa saati seçerken dekorasyonunuza uygun hoş ve farklı modeller seçmelisiniz.

fotoğraf makinesi şeklinde masa saati

yeşil  duvar saatleri

yaprak şeklinde  duvar saati

turuncu masa saati

siyah beyaz duvar saati

renkli  duvar saati

pembe duvar saati

metal  duvar saati

melekli masa saati

kırmızı duvar saati

dijital masa saati

desenli  duvar saati

çocuk odası duvar saati

ahşap masa saati

1 yorum