Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Vazo

Hepimizin evinde bir vazo bulunmuştur muhakkak. Vazolar içinde çiçekleri barındıran çok eskiden gelen bir aksesuar türüdür. Artık günümüzde birçok farklı malzemeden vazolar üretilmektedir. Ayrıca bu vazolar şekil olarak da çok farklı ve son derece dekoratiftir.

vazo

Eskiden sadece çiçeklerimizi koymak için kullandığımız vazolar artık günümüzde evimizin dekorasyonunun önemli bir parçası haline gelmiştir. Çeşit çeşit desenlerde, farklı ebatlarda ve her zevke göre vazolar üretilmektedir. Vazolar diğer mobilyaların yanına uyacak şekilde modern, klasik ya da diğer tarzda seçilerek kullanılır.

beyaz cam vazo

Vazolar şekillerine göre değerlendirilirler. Eğer odada boş bir alan varsa büyük ve tek başına yerde duran vazolar tercih edilir. İsteğe bağlı olarak içine yapma çiçek koyulabilir. Ama hiç çiçek koymadan da vazo tek başına kullanılabilir. Tek bir çiçeklik vazolar vardır. İnce ve kıvrımlı olurlar. Bu vazolar da masa veya sehpa üzerinde içinde bir adet güzel bir yapma çiçek ile kullanılır.

yeşil cam vazolar

Vazolar bulundukları her ortamı güzelleştirirler. İçlerine çiçek koyulduğunda da ortam daha da aydınlanır ve neşelenir. Her odada kullanılabilirler. Evlerin vazgeçilmez aksesuarlarıdır.

cam vazo

vazo boyama

tahta vazo

siyah vazo

pembe vazo

oymalı vazo

mitolojik vazo

metal vazo

mavi cam kristal vazo

kırmızı cam vazo

el yapımı örgü vazo

desenli vazo

çini vazo

Yorum Ekle