Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Yapma Çiçek

Yapma çiçekler, bulundukları mekana renk katan objelerdir. Çok çeşitli alanlarda kullanılabilirler. Bir kutuyu süslemede, evin bir duvarını renklendirmekte. Kısacası evimizin, iş yerimizin ortamını ve havasını değiştiren ve hiçbir bakım istemeyen çiçeklerdir.

yapma çiçek

Kullanımı gerçek çiçeğe oranla çok daha basit ve kullanışlı olan yapma çiçekler çeşitli şekillerde üretilirler. Bazıları gerçek bir çiçeği andırırken, bazıları ise çok değişik olarak tasarlanmıştır. Her iki şekli de bulunduğu ortama değişik bir hava ve güzellik katar. Kullanım şekli tamamen size aittir. İsterseniz hoş ve farklı vazolarla kullanırsınız ya da tek başına değişik aksesuarların yanında renk katması için kullanırsınız.

orta sehpa üzerinde yapma çiçek

Yapma çiçekleri evin her odasında hatta her köşesinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Sokak kapısının hemen yanına koyulan bir yapma çiçek gelen konuğunuza sıcak ve renkli bir karşılama sunar. Banyo ve yatak odalarına farklı renkte ve farklı türde çiçekleri karıştırdığınızda romantik ve hoş bir ortam sağlar. Mutfakta ise aydınlık bir hava yaratması açısından renkli çiçekler tercih etmelisiniz. Evin fazla ışık almayan duvarlarına ise gene renkli ve duvara monte edilebilen çiçekleri tercih ederseniz o bölgelerin de aydınlık ve neşeli olmasını sağlarsınız.

gül kurusu yapma çiçek

yapma çiçek ve dekorasyon

yapay çiçek

porselen yapma çiçek saksısı

pembe mavi yapma çiçek

pembe beyaz yapma çiçek

mutfakta yapma çiçek

mavi tonları yapma çiçek

kırmızı beyaz yapma çiçek

güzel vazoda yapma çiçek

Yorum Ekle