Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Tütsü ve Tütsülük

Tütsü eskiden dini törenlerde ortamın hoş kokması için, ya da hastalıkları iyileştirmek ve büyüleri kaldırmak için yakılan güzel kokulu bir üründü. Fakat artık günümüzde evlerin ortamının hoş kokması ve huzurlu bir ortam yaratmak için kullanılmaktadır. Hatta ruh sağlığını düzeltmek için yapılan terapilerde de kullanılmaktadır. Fakat tütsüde kesinlikle kaliteli olanı tercih etmek, içinde kömür barındırandan uzak durmak gerekir. Çünkü sağlığa son derece zararlıdır.

tütsü

Tütsülükler ise tütsü yanarken onu tutan ve küllerinin etrafa bulaşmasını engelleyen ürünlerdir. Çok dekoratif tütsülükler üretilmektedir. Farklı malzemelerden ve farklı renk ile desene kadar çok çeşitlidirler. Burada önemli olan evinizin dekorasyonuna uygun olanı seçmektir. Sonrasında da sevdiğiniz bir kokuyu seçip tütsülüğün içine yerleştirmektir. Böylece görünümü ile evinize hoşluk katacak olan tütsülük beraberinde tütsüyü yaktığınızda da etrafa çok hoş bir koku yayarak evin havasını tamamen değiştirecektir.

yanan tütsü

Tütsülükler birçok farklı malzemeden yapılmaktadır. Evinizin mobilyasına ve diğer aksesuarlara uygun olan bir tütsülük seçmenizde fayda vardır. Bu tamamen kişinin kendi zevkine hitap edebilecek bir seçimdir. Genelde herkes tarafında sevilen tütsülükler, farklı kültürlere ilgisi olan insanlar tarafından daha fazla tercih edilmektedir.

klasik ahşap tütsülük

tütsü kabı

modern tütsülük

metal tütsülük

Yorum Ekle