Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Modern Oturma Odaları

Oturma odaları hayatınız boyunca evinizde en fazla vakit geçirdiğiniz odalardan biridir. Bu nedenle oturma odalarınızı dekore ederken zevkinize ve tarzınıza uygun olmasına kesinlikle özen gösterin. Sizi yansıtmayan ve tarzınızla alakası olmayan bir dekorasyon bir süre sonra sizi mutsuz etmeye başlayacaktır. Oturma odanızın her noktası gözünüze hoş görünmeli, konforlu olmalı ve en önemlisi farklı olmalı.

siyah krem rengi oturma odası

Eğer modern bir dekorasyon düşünüyorsanız her rengi rahatlıkla kullanabilirsiniz. Güzel renk patlamaları ile neşeli bir oturma odası oluşturabilirsiniz. Şık dekoratif kütüphaneler ve duvara asmak için eğlenceli ya da hoş görünümlü resimler kullanarak dekorasyonunuzu zenginleştirin. Işık düzenlemelerinizde ise büyük kocaman sarkıtlar kullanabilirsiniz. Ayrıca oda içerisinde ışığın yeterli olduğundan emin olun.

siyah beyaz  renk oturma odası

Birbiri ile çatışan renkleri değerlendirin. Siyah ya da koyu renk bir zemin oluşturun. Mobilya ve aksesuarlarınızı ise renkli tercih edin. Duvarlarınıza süslemeler, tablolar asarak renklendirin. Sonuç olarak tüm bur renklerin birbiri ile olan uyumuna şaşıracaksınız. Diğer bir öneri ise, ahşap panjur pencereler yaptırın, bunlar tıpkı bir kaburgayı andıracaktır. Beraberinde koltuk takımı olarak hasır kullanın. Birbiri ile uyumu inanılmaz güzel görünecektir.

yuvarlak oturma grubu

beyaz l koltuk takımı

beyaz oturma odası l koltuk

geniş oturma odası

kahverengi beyaz oturma odası

modern oturma odaları

modern oturma odası dekorasyonu

sinema odası

Yorum Ekle