Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

23 Farklı Oturma Odası Modeli

Oturma odaları en çok vakit geçirdiğimiz alan. Ayrıca özel misafirlerimizi ve arkadaşlarımızı ağırladığımız bir yer. Bu nedenle hem kendimizi rahat hissedebileceğimiz hem de arkadaşlarımız geldiğinde güzelliği ve göz alıcılığı ile gurur duyacağımız farklı bir oda olmalı. Bu nedenle sizlere farklı renk ve seçeneklerde oturma odası fikirleri sunacağım.

ahşap oturma odası duvarı

Oturma odanızda siyah ve beyazı deneyin. Bu iki renk beraber dekorasyonda kullanıldığında çok asil bir görüntü yaratır. Yüksek bir görsel yaratmış olursunuz. Buna ilaveten odanın her hangi bir yerinde küçük bir ahşap tonu kullanın. Odanın bir duvarında tuğla görünümlü özel kaplamalardan kullanın. Cam kenarlarını mermer beton tercih edin. Mobilyalarınıza uyumlu aksesuarlar kullanın. Yüzeylerinizi ise parlak tercih edin. Bu oda içerisinde daha parlak bir hava yaratır. Düz renk kullandıysanız bir adet farklı bir renkte obje kullanın. Özel tasarım renkli bir sandalye, puf ya da yastık olabilir.

açık renk parke

Evinizde bol bol bitki kullanın. Bitki her ortama canlılık ve güzellik katmaktadır. Yeterince yeriniz yoksa duvarınıza özel küçük küçük panolar takıp, çiçeklerinizi üzerine yerleştirebilirsiniz. Yeriniz varsa bile böyle yapmanızı öneririm. Çünkü hoş bir görüntü oluşturuyor. Eğer odanızın güzel bir manzarası varsa, manzarayı öne çıkarmaya çalışın. Duvarınızda ahşap kaplama kullanın, bu çok sıcak ve güzel bir hava yaratır.

ahşap plazma ünitesi

beyaz renk ayaklı lamba

beyaz kare orta sehpa

bordo kanepe

buyuk beyaz l koltuk

cam ve ahşap duvar

çift kişilik gri kanepe

dar oturma odası

deri kanepe modelleri

gri l kanepe

kanepe arkasında raf

kitaplıklı plazma ünitesi

koyu renk parke modelleri

krem rengi kanepe modelleri

krem rengi kanepe

modern parke zemin kaplaması

oturma odası ahşap kaplama duvar

oturma odası mobilya modelleri

oturma odası tuğla duvar

sade oturma odası

siyah sarkıt egğik lamba

Yorum Ekle