Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Lcd Ekran Televizyon İçin Dekorasyon Önerileri

Evinize düz ekran bir televizyon aldınız ve eve geldiniz. Ancak televizyonunuzu doğru yere koymak istiyorsunuz. Hem her açıdan rahatça izlenebilsin, hem de çok hoş görünsün. Öncelikle televizyonu şık bir tv sehpasına ya da ünitesine koyabilirsiniz. Sonrasında doğru duvarın olduğu bölüme yerleştirin. Eşyalar ise her birinden televizyonun rahatça görülebileceği şekilde yerleştirilmelidir. Televizyonun karşısına koltuklar güzel bir şekilde yerleştirilir.

lcd ekran televizyon ünitesi

Televizyon çoğu insan için dekorasyonun bir parçasıdır. Pek çok insan çok paralar vererek tüm dikkatleri üzerine çekebilecek şekildeki televizyonlardan satın alırlar. Televizyonlarına adeta bir tablo muamelesi yaparlar. Bu nedenle onları koyacakları yer de özel ve farklı olmalıdır. Çünkü televizyon bulunduğu duvara tüm dikkati toplar. Değişik hareket edebilen bir ünite yaptırabilirsiniz. Şık ve farklı bir tasarım olur.

dönen lcd televizyon sehpası

Televizyonu koyacağınız oda dar ve küçükse minik televizyon sehpalarından faydalanın. Oda yeterince büyükse geniş üniteler kullanın. Farklı aksesuarlarla renklendirin. Yüksek tavanlı bir eviniz varsa televizyonunuzu koyduğunuz duvarın üst kısmına sanatsal bir tablo asın. Eğer kısa bir tavanınız varsa da televizyonun iki yanına şık objeler ya da resimler koyun.

oturma odası lcd televizyon

Televizyon satın almadan önce şunu unutmayın. Küçük bir oda, küçük bir televizyona ihtiyaç duyar. Yani küçük bir odanız varsa oraya çok geniş ekran bir televizyon almayın. Hem gözünüzü rahatsız edecektir hem de görüntü hoş olmayacaktır. Ayrıca televizyonla oturduğunuz kanepe arasında yeterli mesafe olmalıdır. Aksi halde görüntü sarhoş görüntü şeklinde olur. Şöminenin üzerine televizyon yerleştirmek ek dekor gerektirebilir.

tablo arkasında gizli lcd televizyon

şömine üzerinde lcd ekran televizyon

Yorum Ekle