Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Kanepe İçin Yastık Seçimi

Kanepe üzerindeki yastıklar tıpkı bir pastanın üzerindeki kremaya benzer. Fakat eğer yastık kanepeye uyum sağlayamazsa ve çirkin bir yastık tercih edilmişse tuhaf bir görüntü oluşabilir. Kanepede kullanacağınız yastık tamamen bireysel bir tercih ya da kanepenizle uyumlu bir model olarak tercih edilebilir.

renkli kanepe yastıkları

Önceden bir kanepeye yastık alınırken kanepe ile aynı kumaşta, aynı renkte ve aynı desende olması şarttı. Ama artık çok farklı. Kanepenin renginden bağımsız bambaşka bir renkte ya da bambaşka bir desende yastık kullanılabiliyor. Yastığın şekli ve rengi tamamen size bağlı. Önemli olan kanepeniz ile uyumlu bir hava içerisinde olsun. Birbiri ile zıt renkleri deneyin siyah bir koltuğa beyaz yastıklar kullanın sonuç çok hoş olacaktır. Ayrıca buğulu bir hava yaratmak adına bazı dokunuşlar yapın. Mesela siyah koltuğa grili bir yastık buğulu ve isli bir hava katar.

siyah beyaz renk kanepe için yastık

Kanepelerinize yaratıcılığınızı kullanarak kendiniz yastık yapın. Yani eğer el sanatlarından anlıyorsanız hayal gücünüz de iyi ise, kendinize ait bir tasarımı yastığınıza döküp koltuğunuzda değerlendirin. Tamamen size ait bir tasarım. Odanızda bir değişiklik ihtiyacı istiyorsanız bütün bir koltuk takımını değiştirmenize gerek yok. Koltuklarınız için dekoratif, yaratıcı ve güzel yastıklar odanızda yeni bir hava estirecektir.

yuvarlak kırlent yastık

örgü yuvarlak kanepe yastığı

deri koltuk için yastık kırlent

Yorum Ekle