Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

El Yapımı Sandalyeler

beyaz örme sandalye

Günümüzde dekorasyonda sandalyeler artık çok sık kullanılmaktadır. Bazen tek başına çok farklı tasarımda bir sandalye kullanılırken, bazen de bir kaç tane birden kullanılır. Fakat tasarım harikası bir sandalye bulunduğu ortamı ciddi anlamda değiştirir. Artık sandalyeler dekorasyonda aksesuar olarak çok sık kullanılmaktadır. Bunun nedeni de fazlaca göz alıcı ve çarpıcı şekillerde oluşturulan sandalyelerdir. Tasarımcılar çok farklı malzemelerden sandalyeler üretmişlerdir. Elektrik kablolarından, pamuk halatlarından, elastik silikondan ve daha bir çok farklı malzemeden.

italyan sandalye

Tavana asılan yumurta şeklindeki hamak sandalyeler çok tercih edilmektedir. Bu tarz sandalyeler genelde dış mekanlarda tercih edildiğinden, iç mekanda kullanmak istediğinizde ona göre bir renk seçimi yapmanız gerekir. Mesela rengarenk olabilir. İçinde bütün canlı ve güzel renkleri barındıran bir hamak sandalye o odanın tüm havasını açar ve canlılık katar.

mavi ipli orgu sandalye

Eğer fazlaca konuk ağırlıyorsanız ve evinizde eğlenceli partiler veriyorsanız, ünlü bir tasarımcının yarattığı disko koltuktan ilham alarak benzer bir model yaptırabilirsiniz. Işıl ışıl yanan ve gerektiğinde titreşim sağlayabilecek bir oturma ünitesi. Çok eğlenceli ve fantastik bir koltuk. Bu koltuk evinizde adeta bir disko havası yaratır. Gökkuşağının tüm renklerini üzerinde barındıran bu koltuğa eğlenceli davetlerde konuklarınız bayılacaklardır. Kocaman puflar kullanabilirsiniz. Mesela bir tasarımcı tarafından yapılan top şeklide ve malzemesi sadece ip olan bir puf. Son derece yaratıcı olur. Farklı renklerde ve farklı tasarımlarda pufları iç mekanlarınızda rahatlıkla kullanabilirsiniz. Hem çok fonksiyonel olur hem de çok estetik durur.

latex sandalye  metal orgu sandalye modelleri mor ipli sandalye orgu puf orgu sandalye  isikli sandalye

Yorum Ekle