Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

10 Farklı Kanepe Modeli

Deri, süet ve kadife pek çok malzemeden yapılabilen kanepeler evlerin önemli bir parçasıdırlar. Kimine göre tamamen estetik amaçlı odayı güzel gösteren eşyalar, kimine göre de rahat ve konforlu olması şart olan eşyalardır. Yani herkesin beklentisi farklıdır. Ama ikisi de bir kanepede olabilir. Hem çok rahat ve konforlu hem de çok estetik görünen.

klasik kanepe modelleri

İngiliz tarzı kanepeler son derece rahattırlar ve şık görünürler. Kısa bacakları, yuvarlak uzanan kolları ile diğerlerinden hemen ayırt edilirler. Eğer evinizdeki diğer mobilyalar ahşap ise, size İngiliz tarzı kanepeleri öneririm. Ahşap mobilyaların yanında harika bir aksesuarlardır.

sarı kanepe modelleri

Smokin tarzı kanepeler bulundukları ortama çok modern ve şık bir hava katarlar. Evinizin dekorasyonuna göre farklı renklerde değerlendirebilirsiniz. Kenarlarını yumuşatmak için bir kaç tane yastık koyabilirsiniz. Divan şeklinde kanepeler güzel bir tercih olabilir. İngiliz kraliyetinde çok sık kullanılan bu tarz koltuklar evinize çok estetik bir hava katacaktır. Klasik ve kusursuz duruşu ile beraber doğru aksesuarları tercih ederseniz  zengin bir görünüm de elde edersiniz. Odanın ortasına koltukla aynı kumaşta fakat farklı renkte bir sehpa çok hoş durur.

mor kanepe modelleri

Deri kanepeler deneyebilirsiniz. Deri genelde ciddi ve klasik bir hava katar ama çok asil durur. Tamamlayıcı aksesuarlarla kullanın. İstediğiniz renkte deri koltuk takımı kullanabilirsiniz. Siyah, kahverengi ve beyaz en çok tercih edilen renklerdir. Büyük ve kalabalık aileler için ya da tamamen zevk için köşe koltuk takımlarını tercih edebilirsiniz. Şekilleri bazılarının L şeklinde, bazılarının U şeklinde ve bazılarının da daire şeklindedir. Bunu belirleyecek olan ise sizin odanızın şeklidir. Son derece kullanışlı, rahat ve gösterişlidir. Günümüzde çok tercih edilen bir koltuk tarzıdır. Her tür kumaştan yapılabilir.

pembe kanepe modelleri

modern beyaz l şeklinde kanepe

kahverengi kanepe modelleri

ingiliz tarzı kanepe resmi

fransız stili kanepe modeli

deri kanepeler

beyaz kanepe modelleri

Yorum Ekle