Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Erkek Genç Odası Modelleri

Bu yaş grubunun odasını dekore ederken tavsiyem, çocuğunuzu karşınıza alıp onun nasıl bir oda istediğini öğrenmenizdir. Arkadaşlarını rahatça ağırlayabileceği, video oyunlarını oynayabileceği ve rahat bir şekilde gitarını çalabileceği tamamen ona ve onun yaşantısına uygun bir oda dizayn edin.

erkek genç odası modelleri

Erkek çocukları genelde spora düşkün olur, futbol, basketbol, kaykay ya da diğer spor dalları. Sizinki hangisi ile ilgileniyorsa, onunla ilgili bir resmi yatak baş ucunda duvar kağıdı olarak değerlendirin. Eğer çocuğunuzun odası yeterince büyükse, çift kişilik bir yatak kullanın. Odasına güzel bir televizyon koyun. Gizlenebilen bir çalışma masası yaptırın. Odada modern ve kullanışlı bir hava yaratırsınız.

beyaz erkek genç odası

Çok yaratıcı ve farklı modellerde olan duvar temalarını muhakkak kullanın. Değişik şekillerde çeşit olarak çok seçenek sunan modeller vardır. Çocuğunuzun hoşuna gidebilecek bir tema seçip yatak baş ucuna koyun. Ya da farklı yerlerde değerlendirin. Duvarına tablolar asın. Çocuğunuzun kendini özel ve önemli hissetmesini sağlayın. Onun ilgi alanlarının ağırlıklı olduğu ve ona hitap eden bir oda yaratın.

turuncu spor temalı erkek genç odası

spor temalı erkek genç odası

modern erkek genç odası

mavi erkek genç odası

kahverengi erkek genç odası

erkek genç odası oyun alanı

erkek çocuk odası

Yorum Ekle