Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Genç Kız Odası Nevresim Takımları

pembe barbie genc kız odası

Genç kızlar için mükemmel bir oda dekorasyonu zor gibi görünse de aslında kolay ve çok eğlencelidir. Kız çocukları için sınırsız alternatifler vardır. Rengarenk ve desen desen. Modelleri seçerken siz bile hayran kalacaksınız.

cicekli pembe nevresim takimi

Şu zamana kadar küçük genç kızlar arasında en hit model her zaman prensesler olmuştur. Her küçük genç kızın hayatının bir döneminde prenses hayranlığı vardır. Bu nedenle prenses temalı güzel bir yatak örtüsü ona kendini masallardaki gibi hissettirecektir. Bir çok kız pembeye bayılır. Hatta pembe ile aralarında özel bir bağ vardır. Disney dünyasının prensesleri ile kaplanmış bir yatak örtüsüne bayılırlar.

cinderelle nevresim takimi

Klasikleşmiş olan Barbie ise tüm kızların rüyasındaki masal kahramanıdır. Kızlar çok küçük yaştan itibaren bu güzel ve alımlı masal kahramanına bayılırlar. Günümüzde bu güzel masal kahramanlarının birebir görüntüleri ile harikalar yaratılabilmektedir. Bunlardan biri de yatak örtüleridir. Üzerinde Barbie’nin olduğu bir yorgan ve çarşaf, kızların hem uyurken hayallere dalmasını sağlar, hem de gözüne tam anlamı ile hitap ederek odasını muhteşem bir görüntüye sokar. Belki bir milyon kez anlatıldı ve hatta bir kaç farklı şekilde anlatıldı. Ama her seferinde sevilerek dinlendi. Pamuk prenses ve yedi cüceler çok eskilerden gelen ama günümüzdeki çocuklar ve gençler tarafından da çok sevilen bir masal kahramanıdır. Kızınızın odasını bu ünlü masal kahramanının güzel görüntüleri ile süsleyebilirsiniz.

deniz kizi yatak ortusu

Romantik bir kızınız varsa kurbağa prens hikayesindeki karakterlerle dolu bir temaya sahip yatak örtülerini değerlendirin. Canlı ve güzel renkleri ile kızınızın odasına romantizmi getirecektir. Ariel güzel deniz kızı. Günümüzde kız çocukları tarafından hayranlık duyulan bir masal kahramanıdır. Masmavi okyanusun cazibesi Ariel’in güzelliği ile birleşince ortaya harika bir görüntü çıkıyor. Bu görüntüyü kızınızın odasında kullanabilirsiniz. Bu hoş tasarımdaki yatak örtüleri odaya bambaşka bir hava katacaktır.

disney prenses yatak

Çocuğunuzun odasını dekore ederken, onun o güzel dünyasını renklendirmeye özen gösterin. Bu konuda  bütün masal kahramanları size yardımcı olacaklardır. Bunlardan biri de Rapunzeldir. Sarı ve uzun saçları ile tüm kızların rüyasını süsleyen Rapunzel temalı yatak örtüsü kullanarak odaya sihirli bir hava katın.

disney carsaf modeli  kiz odasi nevresim takimi kizlar icin nevresim takimi kucuk deniz kizi yatak takimi kul kedisi yatak takimi kurbaga temali yatak ortusu mavi genc kiz odasi mavi pembe barbie yatak ortusu mavi yesil prenses yatak mor genc kiz odasi mor genc kiz yatak ortusu pamuk prenses yatak ortusu  pembe genc kiz yatagi prenses temali yatak prenses yatagi Rapunzel yatak ortusu sari pembe renk kiz odasi siyah barbie yatak ortusu yedi cuceler yatak ortusu barbie yastiklari barbie yatak ortusu