Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Yatak Odası için Nevresim Seçimi

Yatak odasının dekorasyonunda çok önemli bir rol oynayan nevresimin, deseni ve rengi o yatak odasının tüm havasını bir anda değiştirir.  Her mevsimin kendine ait bir nevresim tarzı vardır. Tüm dekorasyon dünyasında tercih edilen ve stil sahibi yatak örtülerinden küçük fikirler vereceğim.

nevresim takımı modelleri

Yatağınızda değişik bir rüzgar estirmek istiyorsanız kullanacağınız yatak örtünüzün deseni farklı bir tasarım olmalı. Kızıl dereli motifleri taşıyan bir nevresim çok şık ve yaratıcı durur. Tüm mevsimler için uygun olarak kullanabileceğiniz bir yatak örtüsü şekli ve rengi de, kırmızı, beyaz ve turuncunun bir arada kullanıldığı güzel bir renk kombinasyonu. Bu üç rengin birleştiği bir örtü her mevsim rahatlıkla kullanabileceğiniz gibi yatak odanıza da son derece ferah bir hava katar.

modern el dokuması nevresim

Bugün artık günümüzde çok tercih edilen bir desende zikzaklı desenlerdir. Örtünün üzerinde zikzak ve geometrik desenler, popüler desenler olduğu için kullanmaktan çekinmeyin. Bir çok rengin kullanıldığı mavi, sarı, gri ve daha bir kaçı bu tarz renk cümbüşü yaratan yatak örtülerini yataklarınızda değerlendirin. Özellikle sonbahar ve kış aylarında odanın havasını açar ve sulu boya yapılmışcasına sanatsal bir etki yaratır.

mavi siyah renklerinde nevresim

Çiçek motifleri ile bezenmiş nevresimler tercih edin. Yatak odanıza canlılık katar, ya da safari hayvanlarının olduğu örtüleri kullanın. Farklı tasarımları her zaman değerlendirin. Renkli ve çizgili yatak örtüleri taze bir hava yaratır. Her rengi deneyin. Çarşaf güzel bir mavi olabilir, yorgan çizgili ve renkli olabilir. Ya da düz beyaz bir çarşafa renkli bir yorgan da çok hoş olur. Renkleri birbiri ile uyumlu şekillerde kullanın. Yatak örtünüzde sonbahar ve kış ayını vurgulamak istiyorsanız, altın tonları ile soğuk griyi beraber kullanın. Yatağınızda metalik bir görüntü oluşacaktır.

mavi renk nevresim takımı

kareli nevresim takımı

kare desenli nevresim takımı modelleri

geometrik desenli nevresim modelleri

fil desenli nevresim

çizgili nevresim takımı

çiçekli nevresim modelleri

beyaz renk nevresim resimleri

beyaz renk kırmızı şeritli nevresim

beyaz kahverengi nevresim