Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Rengarenk Genç Odaları

Çocuğunuzun odasını dekore ederken, kendi ruhunuzu değil çocuğunuzun ruhunu düşünerek bir dekorasyon yapın. Odasını bir oyun bahçesi ya da bir çocuk parkı gibi hissetmesini sağlayacak dokunuşlar yapın. İster oğlunuz olsun, ister kızınız onu koyu renklerle ya da tek bir renkle sınırlamayın. Odasına girdiğinde kendini masallarda gibi hissetmesini sağlayın ve bunu yumuşak tonlardaki renkleri kullanarak yapın. Burası onun kendini en iyi hissedeceği yer olsun.

renkli genç odası

Öncelikle çocuğunuzun yaşına göre bir dekorasyon belirleyin. Çocuklar ve gençler odalarında genelde sevdikleri kahramanları görmekten çok mutlu olurlar. Sevdikleri kahramanlarının resimlerini odada kullanın. Odada duvar kağıdı tercih edin. Ama renkli olsun. Farklı renkleri bir arada kullanmayı deneyin. Çocuğun odası renkli olmalıdır. Ortaya bir sürü rengi içinde barındıran rengarenk bir kilim atın. Perdelerini yeşil, mor ve turuncu gibi dikkat çekici ve canlı renklerin birleşiminden oluşan bir kombinasyon yapın. Yatak örtüsünü de aynı renklerde kullanın.

yeşil renk genç odası

Çocuğunuzun odasında sadece görsellik değil, kullanım açısından da rahat olması için bir dekorasyon sağlayın. Duvarına küçük küçük raflar monte ettirin. Bol miktarda peluş oyuncaklar kullanın. Bu oyuncakları yaptığınız raflara yerleştirin. Odaya sepetler ve kutular koyun. Bir tane yazı tahtası yerleştirin. Güzel ve renkli bir kitaplık yaptırın.

turuncu renk genç odası

mor renk genç odası

çizgili genç odası