Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

30 Erkek Bebek Karyolası Modeli

ahşap bebek karyolası

Hayatınıza yeni katılan bu küçük insan için her şeyin en güzelini istiyorsunuz. Bebeğinizin kendini rahat hissedebileceği bir yatak ve sizi dinlendiren güzel bir bebek odası. Tüm bunları planlarken en mükemmeli olsun diyorsunuz. Sadece biraz sabır ve uğraşla neden olmasın ki.

balikli erkek bebek karyolasi

Beşik modellerinde önceden tek tip beşik varken günümüzde artık renk renk ve desen desen bir çok beşik vardır. Ama rekor gene kızlarındır. Kız çocukları için dizayn edilen beşik desenleri erkek çocuklarının bir kaç katı fazlasıdır. Deniz temaları içeren modelleri tercih edebilirsiniz. Spor malzemeleri içeren top ya da diğer malzemelerin olduğu temaları da değerlendirebilirsiniz. Hayvanlar bebeğinizin çok hoşuna gidebilir. Hayvanların olduğu desenlerdeki bebek yataklarını tercih edebilirsiniz. Maymunlar, filler, aslanlar, zürafalar ve daha çoğu.

cizgili erkek bebek karyolasi

Bebek odası dekore ederken bebeğin dikkatini çok fazla dağıtacak objeler tercih etmeyin. Aksi durumda uykuya dalmada zorluk yaşayabilir. Fakat bu zor bir durumdur. Hem çok güzel ve renkli görünsün hem de bebeğin dikkatini gereksiz yere dağıtmasın diyorsanız seçimde zorlanabilirsiniz.  Sade bir mobilya seçebilirsiniz fakat aksesuarlarınızı renkli seçerek renklendirmeyi bu şekilde yapabilirsiniz. Ama bebek odasında önceliğiniz bebeğin rahat edebileceği ve dinlenebileceği ergonomik ve son derece rahat bir yatak olmalı.

denizcilik temali erkek bebek karyolasi erkek bebek besigi erkek bebek besikleri havavilik temali bebek besigi gri erkek bebek karyolasi erkek karyola modelleri erkek bebekler icin karyolalar erkek bebekler icin besikler erkek bebek karyolasi erkek bebek karyolalari hayvan temali erkek bebek karyolasi karyola modelleri korsan erkek bebek karyolasi kahverengi erkek bebek karyolasi korsan gemili erkek bebek karyolasi maymun bebek yatagi maymun temali erkek bebek karyolasi sportif erkek bebek karyolasi spor temali erkek bebek karyolasi spor bebek karyola takimi renkli hayvan temali bebek karyolasi oyuncakli erkek bebek karyolasi muzik temali erkek bebek karyolasi mor erkek bebek karyolasi yari acik erkek bebek karyolasi yesil kahverengi erkek bebek karyolasi  alfabeli erkek bebek karyolasi