Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Bebek Karyolası Fikirleri

Aklınızda bebeğiniz için rüya gibi bir oda tasarladınız. Çok şık, çok estetik bir oda. Tasarım harikası bir oda. Fakat yatak seçiminde zorlanıyorsunuz. Bebek odası dekorasyonunda bebek yatak seçimi genelde sorun olur. Yatak hangi renk olmalı ya da nasıl bir desende olmalı şeklinde bir kararsızlık yaşanır. Size ilham verebilecek bir kaç bebek yatak önerisi sunacağım.

gri bebek karyolası

Günümüzde bebek yatak takımı desenleri, son derece modern ve rengarenk şekillerde sunulmaktadır. Farklı renkleri bir arada kullanabilirsiniz. Pastel tonları genelde bebek yataklarına çok yakışır. Bu tonları değerlendirebilirsiniz.

mavi bebek karyolası

Artık evinizin diğer odalarında kullandığınız modern ve yaratıcı dekorasyon fikirlerini artık çocuğunuzun odasında da rahatlıkla kullanabilirsiniz. Farklı temalarda bebek yatak örtüleri değerlendirebilirsiniz. Hayvanlar ya da doğa hepsi olabilir.

kırmızı bebek karyolası

Bebeğinizin cinsiyetinin odanın dekorasyonunda sizi kısıtlamasına izin vermeyin. Her rengi kullanın. Farklı renklerle beraber beyazı kombinleyin. Beyaz bir beşik ve renkli aksesuarlar, yanında renkli beşik örtüsü. Çikolata rengini, grileri, ve turkuazı bebek yatak örtüsünde ya da beşiğinde değerlendirin. Farklı renkler deneyin.

kahverengi bebek karyolası

beyaz bebek karyolası

Yorum Ekle