Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Doğru Ranza Seçimi

Önceden ranzalar, en çok askerler tarafından ya da toplu yaşanılan öğrenci yurdu tarzı yerlerde kullanılırdı. Fakat günümüzde hemen hemen pek çok ailenin çocukları için ranzayı tercih ettiklerini görürüz.  Bunun nedeni ise hem yerden ciddi anlamda tasarruf ettiriyor olması, hem de artık gerçekten ranza modellerinin çok güzel üretilmesi. Ranzalar günümüzde hem çok kullanışlı ve son derece rahat hem de göze ciddi anlamda güzel görünebilecek şekilde üretilmektedir.

ranza modelleri

Ranzada asıl amaç yerden tasarruf etmektir. Ranzada tasarruf edilen yer ise yatay kısımdır. Yani dikey kısmın ranzayı koyabileceğiniz şekilde uygun olduğundan emin olmalısınız. Ranzanın güvenli olması en önemli faktördür. Merdivenlerinin yeterince sağlam olduğundan ve çocuğunuzun kolay bir manevra ile inebileceğinden emin olun.

ranzalar

Ranza seçimi yaparken merdivenlerinin sağlam olmasına ve mümkünse çocuğun merdivenden inerken düşmemesi için merdivenlerin kenarına tırabzan yaptırın. Ayrıca seçeceğiniz modelde kullanışlılık arayın Yani ranzanın bir kaç uygun yerinde çekmeceler olabilir. Bunun için merdivenlerini değerlendirebilirsiniz.

ranza modeli

büyük ranza

4 kişilik ranza

Yorum Ekle