Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Modern Koltuk Tasarımları

modern oturma odası

Mobilya firması B&B Italia asitmetrik hatları, hareketli sırtlıkları ve esnek çizgileriyle mutlaka zevkinize uygun mobilyaları bulabileceğiniz tarzıyla size hizmet vermektedir. Eğer koltuğunuzda biraz hareket istiyorsanız siyah ve kemik rengi her zaman güvenli renklerden seçilmelidir. Kullanacağınız zıt renkler dekorasyonda görsel bir etki oluşturur. Bunu mobilyanızı aykırı renk seçerek de sağlayabilirsiniz. Fakat pahalı hatalar yapma riskini almak istemiyorsanız, kullanacağınız aksesuarların rengini bu şekilde seçerek görsel etki yaratmanız da mümkün.

kırmızı koltuk modeli

L şeklinde tasarlanan koltuklar günün sonunda dinlenmek, sevdiklerinizle kucaklaşmak için rahat bir köşe oluşturur. Farklı bir tasarım olan geniş yastıklardan oluşan Osmanlı (Ottoman) tasarımı ise size rahatlık sunar. Uzun bir koşuya benzeyen günün ardından sizi dinlendirecek oturma grubuna ihtiyacınız olacağı için yapacağınız seçimler önemlidir.Bölünebilir oturma gruplarının avantajı size esneklik sağlamasıdır. Eğer odanızın görüntüsü sizi yoruyor ise  ferah bir görünüm için mobilyanızın parçalarını farklı şekilde yerleştirerek dizayn edebilirsiniz.

katlanır cam kapı siyah beyaz koltuk modeli kırmızı koltuk takımı turuncu koltuk beyaz geniş koltuk modern bej koltuk modelleri modern mor koltuk modern siyah sandalye siyah beyaz çizgili koltuk takımı gri koltuk takımı evde taş duvar  beyaz sarı koltuk modelleri beyaz oturma odası siyah gri oturma odası siyah l koltuk takımı

Yorum Ekle