Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Vintage Mobilya

Son zamanlarda adını çok fazla duyduğumuz Vintage kelimesinin anlamı şarapçılıktan gelmektedir. Kaliteli yılı simgelemektedir. Günümüzde Vintage kelimesini mobilya ve kıyafet sektöründe sık sık duymaktayız. Mobilyada Vintage antika ile modern mobilya karışımı olarak tasarlanmaktadır. Antika mobilya 100 yaşını geçmiş iken, Vintage Mobilya 100 yaşından daha genç ve daha bir modern bir görünüme sahiptir.

Vintage Mobilya

Kendi tarzını yaratmak ve özgürce bir dekorasyon sağlamak isteyenler için Vintage Mobilya iyi bir seçimdir. Ayrıca kolay ulaşılabilir olması da işimizi son derece kolaylaştırır. İkinci el mobilya satan yerlerde Vintage Mobilya bulmak mümkündür. Fiyat olarak son derece uygundur.

Vintage Mutfak

Bu tarz mobilyalar birkaç işlem sonrası kullanıma sunulmaktadır. Tadilat yapılması gereken yerleri varsa yapılır. Zaten çok kötü durumda olmadıkları için fazla işleme ihtiyaç duymazlar. Hatta bu işlemi bazı bilindik markalar bile yapmaktadır. Çünkü günümüzde Vintage Mobilya çok tercih edilen bir mobilya şeklidir. İnsanın kendi tarzını yaratmasına ve yansıtmasına yardımcı olur. Diğer mobilyalardan farklı olarak doğru objelerle de birleştirince çok tarz bir dekorasyona dönüşür.

Vintage Koltuk

Vintage Dolap

Vintage Yatak

Vintage Sehpa

Vintage Sandalye

Vintage Oymalı Koltuk

Vintage Oturma Odası

Vintage Oda Tasarımı

Yorum Ekle