Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Dekoratif Tabak Modelleri

Dekoratif tabaklar el işi ve fabrikasyon olarak 2 şekilde ve çok çeşitli malzemelerden üretilebilen aksesuarlardır. Genelde el işi ile üretilenler daha cazip gelir. Ülkemizde yaygın olarak yapılmaktadır. Hatta bazı şehirlerimizde turistler tarafından bile çok yoğun ilgi görürler. Bu tabaklar malzemesine göre dekoratif ve fonksiyonel olarak kullanılırlar.

çini tabak modelleri

Daha çok duvarlara asılarak kullanılırlar. Hoş bir duvar süsü olurlar. Çok çeşitli şekilde üretilebilirler. Üzerinde resim olan tabaklar vardır, bunlar bulunduğu ortama renk katarlar.Daha çok salonlarda tercih edilirler. Üzerinde yazı olanlar ise evin girişinde daha şık dururlar. Tabaklar renk renk ve desen desen olurlar. Burada önemli olan tabağın desenleri  ve renklerinin sizin mobilya ve tarzınıza uygun olmasıdır. Bu tabaklar sadece duvara asılarak kullanılmazlar, aynı zamanda küçük bir aparatı sayesinde masa üstlerinde, konsol üstlerinde ya da sehpa üstlerinde de rahatlıkla kullanılabilirler.

duvara asılan tabak modelleri

Tabaklar tamamen dekorasyon amaçlı olmasına rağmen tabak olarak ta kullanmak mümkündür. Ancak bu tabakların içinde resimler ya da yazılar olduğu için yemek tabağı olarak değil sadece servis tabağı olarak kullanmakta fayda vardır. Mesela çikolata servisi etmek amacı ile kullanılabilir. Bunun gibi.

renkli dekoratif tabak

dekoratif tabaklar

dekoratif tabak

dekoratif tabak modelleri

dekoratif tabak modeli

Yorum Ekle