Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Yatak Odanızı Genişletecek Dekorasyon Fikirleri

Geniş ve ferah bir yatak odası herkesin hayalidir

Peki nasıl olacak bu genişlik eğer yeni evlenecek ya da eşyalarınızı sıfırdan alıp komple değiştirecekseniz ve yahut yatak odanızda genişlik mekanda değişiklik arıyorsanız bu yazımız tam size göre nasıl mı yapacağız? Şöyle öncelikle yeni evleneceklere bu haberim eşyalarınızı özelliklerine göre almadan önce dayayıp döşeyeceğiniz yatak odasının ölçülerini bir not kağıdına yazıp çantanızda bulundurmanız tavsiyemdir çünkü yatak odaları vitrinde on numara şık ve ferah durur (geniş bir alana yaymışlardır) faka getirirler odanıza monte ederler baza başlığı o kadar büyüktür ki camınızı komple kapatmıştır. Komodinlere yer kalmamıştır üst üste koymak zorunda kalmışsınızdır. Eğer o yatak odası takımı salonunuzda dursaydı mükemmel bir görüntüye sahip olurdu doğru.

Küçük Yatak Odaları için Dekorasyon Fikirleri

Peki ne yapmalıyız?

Öncelikle ölçülerinizi aldığınız odanın büyüklüğüne göre bir yatak odası seçmelisiniz. Şimdilerde baza altlarının yerden yüksekte değil de yere sıfır olanları moda. Hem yatağınız çok havada kalmıyor hem de mekan daha aşağıdan başladığı için odaya girdiğinizde ferah ve geniş gözüküyor.

Küçük Yatak Odası Dekorasyonu

Gel gelelim gardolabımıza gardolabın boyunun çok uzun olmasında değil maalesef marifet eğer çok eşyanız varsa bir çok bölmesi olursa boyutu ufak da olsa o bölmelere daha fazla kıyafet katlayabileceğiniz için yine aynı kıyafet sayısını dolabınızda bulundurabilmiş olacaksınız.

Sade Yatak Odası

Şimdilerde sürgülü kapılar moda ama üzerine bavuldu hurçtu vs. koyduğunuz için dolap kapağınız üstü aşağıya doğru eğiliyor ve sürgüler zor kapanır bir süre sonra kapanmaz hale geliyor.

Ufak Yatak Odası

Size tavsiyem çok uzun olmayan bir o kadar da çok bölmeli sade ve sıcak renkli bir dolap seçmeniz dolabınızın yüzündeki ayna mümkün olduğu kadar boydan ve geniş. Çok desenli karmaşık olmayan çünkü bu gözü yorar bir ayna olmasıdır. Komodinlere birer gece lambası makyaj aynasına küçük bir puf ve üzerinin tıklım tıklım dolu olmaması mekanınızdalak ve sıcak mobilyalarınız ile uyumlu renkler tercih etmeniz önerim. Bu şekilde yatak odanız gayet geniş ve ferah gözükecektir.

Yatak Odam Küçük

1 yorum