Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Zarif Yatak Odaları

Zarif Yatak Odaları

Yatak odasında romantik ve yumuşak bir hava yaratmak için bazı küçük dokunuşlar yapabilirsiniz. Bunlar bazı dokumalarla ya da fırfırlarla bile sağlanabilir. Yatak odanızda kiraz kırmızısı ile beraber güneş sarısını beraber kullanın. Odadaki duvarları değerlendirin. Yatak başınızdaki duvarı hoş bir renkte boydan boya kaplatabilirsiniz mesela. Duvarınıza uygulayacağınız renkler ve kaplamalar odanın tüm havasını belirleyecektir. Eğer odada dramatik hava yoğunlukta olsun derseniz, gri bir duvar kaplaması tercih edin. Canlı ve dikkat çekici olsun derseniz de yeşil ve onun gibi canlı renkleri tercih edin. Eğer odanızda yeterince yer varsa, yatağınızın karşısına mobilyalar dizin. Sanki yatağınız bir sahneymiş ve mobilyalar oradan sizi izliyormuş gibi bir ambiyans yaratın.

Kırmızı Beyaz Yatak Odası

Beyaz Kırmızı Yatak Odası

Yatak odanızın mobilyasına uygun bir duvar kağıdı ile uyumluluğu yakalayabilir, ufak detaylarla farklı renkleri kullanarak fark yaratabilirsiniz. Örneğin duvarınıza astığınız resimde bulunan çarpıcı renkteki bir obje ile, duvara astığınız raflarınız ve mobilyalarınızda bulunan renklerin uyumluluğu ile odanıza değişik bir hava katabilirsiniz.

Beyaz Sade ve Zarif Yatak Odası Modelleri

Beyaz Sade ve Zarif Yatak Odası Modelleri

Yaşam alanlarımızda çoğunlukla ferah ve temiz bir hava katması açısından beyaz renk tercih ediyoruz. Beyaz renk odamıza sade bir hava katarken aynı zamanda zarif bir görünüm de katıyor. Altın rengi objelerle yatak odanıza biraz daha canlılık katabilirsiniz.

Yeşil Beyaz Yatak Odası

Beyaz Yeşil Yatak Odası

Kısmen duvarları beyaza boyanmış ve mobilyalarda da beyaz renk tercih ediyorsanız yatak odanızda yeşil rengi de kullanabilirsiniz. Odanızın bir duvarını yeşile boyayarak ve buna uygun olarak yeşil tonlarında aksesuarlar tercih edebilir, sade ve hoş bir çiçekle görünümü tamamlayabilirsiniz.

Kırmızı Kahverengi Yatak Odası

Kırmızı Kahverengi Yatak Odası

Klasik olarak kahverengi bir yatak odasına sahip olabilirsiniz. Ancak bu durum farklı renkleri de kullanmanıza engel değil. Mobilya ve aksesuarlarınızın ufak bölümlerinde kırmızı renk kullanarak odanıza farklı bir görünüm kazandırabilirsiniz.

Modern Yatak Odası Modelleri

Modern Yatak Odası Modelleri 2015

Modern bir yatak odasına kavuşabilmeniz için öncelikle eşyalarınızın da modern hale dönüştürmeniz veya yeni mobilyalar almanız gerekiyor. Sade tasarımlı aksesuarlar ile bu görünümü kolaylıkla yakalayabilirsiniz.

Modern Yatak Odası Modelleri 2016

Sade Yatak Odası Modelleri

Sade Yatak Odası Modelleri

Sade bir yatak odasında vücudumuzu dinlendirdiğimiz kadar gözlerimizde dinleniyor değil mi? Yatak odanızda bulunan gereksiz eşyalardan kurtularak bu görüntüyü elde etmeniz hiçte zor değil.

Sarı Beyaz Renk Yatak Odası

Sarı Beyaz Renk Yatak Odası

Beyaz renk her ne kadar günümüzde kahverenginin yerini almaya başlasa da, tek başına yeterli olamayabiliyor. Bu nedenle farklı renk alternatifi arayışlarına giriyoruz. Resimde gördüğümüz gibi sarı renk bir yatak çerçevesi ve sarı renk bir raf odanızda çok daha canlı görünüm elde etmemize yardımcı olabilir.

Siyah Renk Yatak Odası

Siyah Renk Yatak Odası

Komple siyah bir oda içinizi karartabilir. Bu nedenle mobilyaları tümden siyah almak yerine örneğin yatak başlığınızda siyah renk kullanabilir. Aydınlatma ve resim çerçevesi gibi ürünlerde de siyahı tercih edebilirsiniz.

Yatak Odası Dizaynı

Yatak Odası Dizaynı

Yatak odanızı dizayn etmeden önce elbette bazı araştırmalar yapmanız kaçınılmaz oluyor. Odanıza uygun her türlü alternatifi düşündükten sonra zevkinize uygun bir görünüm elde etmeniz sizi kendi evinizin iç mimarı yapabilir.

Yeşil Beyaz Modern Yatak Odası Modelleri

Yeşil Beyaz Modern Yatak Odası Modelleri

Yatağınızın arkasında bulunan duvara kısmen yeşil bir çerçeve ile yaptığınız alan ile odanız daha şık görünebilir. Işıklandırma da led aydınlatma ürünleri kullanarak hoş bir görünüm elde edebilirsiniz.

Yorum Ekle