Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Penceresiz Banyolar için Fikirler

Bir banyo düşünün, banyodan içeri girdiğinizde karanlık, kasvetli ve yorucu. Bunun bir kaç nedeni olabilir. Kötü bir aydınlatma ya da penceresiz bir banyo. Pencere günümüzde bir çok banyoda yoktur. Yani gün ışığından faydalanamadığımız için banyo karanlık ve kasvetli görülebilir. Bunu önlemek için öncelikle aydınlatmanın iyi olması ve aksesuarların doğru seçilmesi şarttır.

asya stili penceresiz banyo

Önce banyonuzu karanlık gösteren nedeni belirleyin. Banyonuzu aydınlık ve ferah göstermenin bir kaç yolu vardır. Banyonun duvar rengini açık bir renk yapabilirsiniz. Küvet ve yerler açık renk karo olabilir.

Banyo aydınlatmalarını doğru seçin ve doğru yerlere koyun. Küçük banyo lambalarından faydalanın. Makyaj tezgahının üzerine bir kaç tane küçük banyo lambalarından takın. Güzel ve dekoratif olan apliklerden edinin ve onları da yerleştirin. Duvarınıza bir çerçeve ya da bir resim asın. Penceresiz bir banyonuz varsa gün ışığı olmadığı için ortamı aydınlatmak için ekstra çaba harcamanız gerekir. Saydığım bu ipuçlarını değerlendirin ve aydınlatmaya ağırlık verin. Yeterince aydınlanmadığını düşünüyorsanız aydınlatmayı arttırın.

penceresiz banyoda cam duşakabin

modern banyo aydınlatma fikirleri

banyoda aplik kullanım alanları

aydınlatmada lambanın önemi nedir