Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Banyolarda Kapısız Duş Modelleri

Duşlar dışarıdan bakıldığında basit gibi görünen ama ince bir detay isteyen banyo malzemesidirler. Ancak banyoda bulunan her obje gibi duş da estetik ve göze hitap edecek şekilde olmalıdır.

kahverengi fayanslı duş

Evini daha cesur ve sıra dışı dekore etmek isteyenler için, perdesiz ve kabinsiz duşlar hoş bir tercih olabilir. Sıra dışı ve karmaşık bir görüntü oluşturur. Fakat bu tarz banyoları kullanırken bazı noktalara dikkat etmek gerekir. Banyoda suyun bir göle dönüşmesini önlemek için giderin yeterli olması ve zemin ile diğer tüm malzemelerin sudan etkilenmeyecek şekilde olması gerekir. Duşakabinin koyulacağı yerdeki duvarlar suyu tutmayan cinste olmalıdır. Duş başlıkları hemen hemen herkesin banyosunda aynıdır, siz farklı bir duş başlığı tercih edin. Duşunuzun olduğu noktada ayağınızın kaymasını engelleyici bir zemin oluşturun. Aksi halde kötü düşüşler yaşayabilirsiniz.

Eğer bu kadar cesur bir banyo için hazır değilseniz, daha korunaklı bir banyo tercih edebilirsiniz. Kapısız duş bölümleri düşünebilirsiniz. Banyonuzun bir köşesine monte ettirebilirsiniz. Fakat kapısı olmayacak şekilde. Daha da korunaklı istiyorsanız en son öneri olarak çerçevesiz cam şeklinde kabinlerden tavsiye ederim. Çok göz dolduran ve hoş bir tasarımdır.