Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Minimalist Japon Prefabrik Ev

Büyük pencereleri ve cam kapılarıyla ışık saçan bir kutu gibi görünen bu gösterişli yapı modern evlere örnektir. Evin girişini izleyen alanda kullanılan beyaz ve çam rengi ahşap, evin geri kalanı için dinlendirici bir mimari tarzın sizi beklediğinin ip uçlarını vermektedir. Salondan baktığınızda sizi bekleyen manzara ise çimlerin üzerine inşa edilmiş barbekü yapabileceğiniz ahşap güvertenin yer aldığı ve ahşap ile yeşilin bir arada kullanılarak peyzajı tamamlanmış bir bahçe tasarlanmıştır.

minimalist ev

Evin orta kısmında mimarlar tarafından atriyum olarak tasarlanmış bir oturma alanı mevcuttur. Bu alanın aydınlatması için doğala yakın ışıklandırma seçilmiş ve yine natürel renkte mobilyalar tasarlanarak az sayıda aksesuarlar kullanılarak salon dekore edilmiştir. Oturma alanı ve yemek bölümünü birbirinden ayırmak için zemin yüksekliğinde farklılık ve asma tavan kullanılmıştır. Mutfakta, buzlu cam kullanılarak tasarlanan dolap kapakları sayesinde mutfak aletlerini ortalığı dağınık göstermeyecek şekilde muhafaza edebilirsiniz.

asma kat yerleşimi

Bu tasarım mutfakta işiniz bittikten sonra derli toplu  ve sakin bir mutfak atmosferi sağlamak için özellikle seçilmiştir. Ferah ve dinlendirici atmosfer esas alınarak tasarlanan yatak odasında ise hem modern hemde rahat kompozisyon kullanılmıştır.Asma kat üzerine inşa edilen ofis şeklinde kullanabileceğiniz alanda yer alan dolap alanı ikiye bölmesine rağmen rafların dizaynı iki alan arasındaki akışa engel değildir.

yer minderi

prefabrik ev

odalarda boş alanları değerlendirme

oda ayırıcı raf

minimalist yemek odası

modern koridor

japon oturma odası tasarımı

japon oturma odası dekoru

japon oturma odası dekorasyonu

japon modern yatak odası

japon modern tuvalet

japon mimari

japon amerikan mutfak

çam ranza

çalışma odası ve açık gardolap

cam gardrop modeli

beyaz l koltuk

beyaz çay takımı

asma kattan bakış

Yorum Ekle