Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Yatak Odası Duvarı Renk ve Modelleri

yatak odasi renk ve modelleri

Bir odada duvar süslemeleri, o odanın tüm havasını bir anda değiştirir. Eğer yatak odanızda özel ve güzel tasarımlarda duvar süslemeleri ile duvarlarınızı canlandırırsanız  odaya renk katmış olursunuz. Yatak odası için tasarlanmış özel duvarlarda seçenek çok fazladır.

turkuaz yatak odasi modeli

Yatak odanızı hoş bir duvar kağıdı ile süsleyip, sonrasında giyinme alanınızın olduğu duvara dev ve dekoratif aynalar asarsanız hem son derece şık hem de fonksiyonel bir tasarım yaratırsınız. Eğer modernlikten yanaysanız, yatak başınızın bulunduğu duvara soyut bir grafik tasarımda figür şeklinde duvar kaplaması ya da hoş bir sticker yapıştırabilirsiniz.

yatak odasi nasıl dekore edilir

Yatak odalarında televizyon, dvd oynatıcıları son günlerde fazlalıkla kullanılmaktadır. Bunu bir dekorasyon fırsatına çevirebilirsiniz. Televizyonunuzu koyduğunuz duvara panel şeklinde parlak ve göz alıcı bir kaplama ile kaplatıp üzerine televizyonunuzu monte ettirebilirsiniz. Diğer bir tasarım önerisi ise, son derece sıcak bir hava yaratan rustik ahşap kaplamadır. Yatak baş ucunuzdaki duvarı kaplatabildiğiniz gibi zemini de ahşap yaparsanız daha da şık ve sıcak bir hava yakalarsınız. Ayrıca yatak baş ucuna kaplattığınız duvar kaplaması üzerine siyah beyaz resimlerinizi asarak şık ve farklı bir konsept yakalayabilirsiniz.

modern yatak odasi duvari ahsap yatak odasi dekorasyonu Romantik pembe renk yatak odasi yatak odasi plazma unitesi  siyah yatak odasi dekorasyonu buyuk yatak basligi kahverengi yatak odasi tas gorunumlu yatak odasi duvari ahsap yatak odasi kenarligi yesil yatak odasi dekorasyonu mermer yatak odasi zemin kaplama

Yorum Ekle