Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Modern Mutfak Dekorasyonu

Bir ev dekorasyonu ve tasarımı söz konusu olduğunda her ayrıntı çok önemlidir, ve her oda diğerlerinden bu sayede ayrılacaktır. Günümüzde artık kullanışlı mutfaklar çok daha fazla tercih edilmektedir. Yani mutfak malzemelerini rahatlıkla koyabileceğiniz bolca mutfak dolapları olan bir dekorasyon.

modern mutfak masası

Mutfağınızda çok fazla değişim istemiyorsanız sadece mutfak malzemelerinde değişikliğe gidebilirsiniz. Küçük bir objenin değişimi bile bir fark yaratır. Eğer bütçeniz küçük ise, mutfağınıza makyaj yaparak bir değişim sağlayabilirsiniz. Belki yeni bir aydınlatma, ya da mutfak dolaplarında bir süsleme, mutfak tezgahında küçük değişiklikler. Hepsi de son derece yenileyici bir görüntü sağlayacaktır.

yuvarlak mutfak dekorasyonu

Mutfağın duvarlarını değiştirebilirsiniz, ya da bir kaç duvarını değiştirerek bir değişim sağlayabilirsiniz. Duvarın rengini değiştirebilirsiniz, boya yerine duvar kağıdı tercih edebilirsiniz. Mutfağınızda ahşap ve taş malzemeyi beraber kullanın. Bu ikili birbirine çok yakışır. Bol dolaplı modelleri değerlendirebilirsiniz. Güzel ve şık şekillerde tasarlanmışlardır. Pek çok gizli noktada dolap vardır. Her alan değerlendirilmiştir. Modern tarzda döşenmiş ve tüm mobilyaları modern seçilmiş mutfağa ahşap bir masa koyun. Hoş bir görüntü olacaktır.

yeşil mutfak sandalyeleri

Barı andıran mutfaklar çok popülerdir. Fantazi bar tabureleri kullanın. Evin havasını şık bir bara çevirebilirsiniz. Piyona beyazını mutfakta kullanmayı deneyin. Işıl ışıl ve çok modern görünecektir. Parlak beyaz bir mutfak tezgahı, sarı renkte duvarlar ve koyu kahve mutfak dolapları. Bu renkleri birbiri ile kullanın. Çok estetik duracaktır.

turuncu renk mutfak

Çelik ağırlıklı bir mutfakta siyah ve koyu mor mobilyaları beraber kullanın. Çok lüks görünecektir. Duvarı tamamen ahşap yapın ve beyaz aksan mobilya tercih edin. Aydınlatmayı da güzel ayarlarsanız son derece farklı ve güzel bir mutfak elde edersiniz. Ahşap mutfak dolapları, ahşapla kaplanmış kiriş ve parlak siyah tezgahtan bir bar, yanında da beyaz deri yüksek bacaklı bar sandalyeleri. Paha biçilemez bir görüntü olur.

siyah beyaz mutfak

Siyah ve beyaz beraber her zaman çok güzel gider. Ama araya birde turuncu eklerseniz çok daha iyi olur. Mutfağınızda siyah, beyaz ve turuncuyu beraber kullanın. Duvarlarınıza hoş resimler asın. Işık tonlu renkler yemek masası ya da sandalyelerde çok iyi gider. Mesela neon yeşili sandalyeler çok sıcak ve estetik durur. Işıklandırmalarınızı yemek masanızın ya da tezgahınızın üzerinde tercih edin hatta mümkünse sarkıt şeklinde olanları kullanın. Açık renk bir mutfakta neon sarı renginde sandalyeler kullanın. Tezgah üzerine yeşil bir vazo koyarak çarpıcı bir görüntü yaratın. Mutfağınızın uygun yerlerinde küçük fazla yer tutmayan mutfak mobilyalarınız ile uyumlu aksesuarlar kullanın.

yuvarlak mutfak lambası

yavru ağzı renk mutfak

turkuaz renk mutfak dolabı

sarı renk mutfak sandalyesi

mutfak tavan aydınlatması

mutfak tasarımı fikirleri

mutfak ortasında lavabo

mutfak dekoru

mutfak dekorasyonu

modern mutfaklar

modern mutfak modeli

modern mutfak dekorasyonu

modern mutfak bar sandalyesi

modern mutfak aydınlatması

mavi yeşil mutfak

l şeklinde mutfak

koyu renk mutfak

köşe mutfak dolabı

kahverengi mutfak resimleri

kahverengi mutfak dolabı

kahverengi beyaz mutfak

gri mutfaklar

çelik mutfak dolabı modelleri

çelik dolaplı mutfak dekoru

cam mutfak modelleri

büyük mutfak

büyük modern mutfak

beyaz siyah renk modern mutfak

beyaz mutfak masası siyah sandalye

beyaz mutfak dekoru

beyaz mavi mutfak

ahşap ve çelik mutfak

ahşap mutfak dolabı

açık renk mutfak

2 renk mutfak kabini

Yorum Ekle