Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Otantik Mutfaklar

Modern ve farklı tasarımlardaki mutfaklar ilginizi çekmiyorsa önerim otantik mutfaklardır. Eskiyi hatırlatan son derece doğal bir görünüm sağlayan fazla süslü olmayan mutfaklar…

otantik mutfak modelleri

Bazı rahatlatıcı ve değerli sesler vardır. Bunlar çok eski dolapların çıkardığı seslerdir, sizi alıp eskiye götürür ve birde sabahları işitilen horoz sesi. Tüm bunlar belki bir çiftlik hayatının ya da doğal ortam sağlanabilmiş bir hayatın sesleridir. Mutfağınızda bu hayatı andıran bir hava yaratabilirsiniz. Doğal rengarenk çiçeklerle bezenmiş mutfak perdeleri. Rustik country tarzında seçilmiş mutfak mobilyaları.

otantik mutfaklar

Mutfağınızın zeminini ahşap tercih edebilirsiniz. Büyük ve dikdörtgen bir masa tercih edin. Ahşap zeminden hoşlanmıyorsanız doğal görünen taş zeminleri değerlendirin. Mutfak mobilyalarında daha çok vintage mobilya tarzını tercih edin. Bu sayede daha doğal bir görünüm kazanırsınız. Aile yadigarı saklanılan eski malzemeleri aksesuar olarak kullanın. El yazısı ile yazılan bir mektup ya da bir şiir olabilir. Eski bir siyah beyaz fotoğraf olabilir. Ya da bir obje olabilir. Mutfağınızda her hangi bir yere asın. Genelde kullanacağınız aksesuarların eskiden kalan ve anısı olan türden olmasına özen gösterin.

krem rengi otantik mutfak

Dağınıklık ve fazlaca mutfak malzemesinin ortalıkta durmasına izin vermeyin. Az ve öz eşyalarınız olsun ve hiç biri ortalıkta durmasın. Tezgah üstündeki duvara boydan boya rustik taktırın ve rustiğe kupalarınızı asın. Bu sizi mutfak dolaplarınız açısından biraz rahatlatır. Aslında bir evin en büyük kurtarıcısı kilerlerdir. Evinizde her türlü fazla malzemenizi saklayabileceğiniz bir yer. Fakat mutfakta sürekli kullandığınız malzemeler size yakın olursa daha iyi olur. Daha nadir kullandığınız malzemeleri kilere koyabilirsiniz. Dolaplarınız asla karma karışık olmasın. Yemek yaparken karışık ve dağınık bir dolapta malzeme aramak çok can sıkıcı olur. Bu nedenle mutfak dolaplarınızı yerleştirirken en alt ve kolay ulaşabileceğiniz yerlere sık kullandıklarınızı, az kullandıklarınızı ise daha üst raflara koyun.

klasik otantik mutfak modeli

beyaz otantik mutfak

ahşap otantik mutfak

Yorum Ekle