Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Oda Düzenleme Fikirleri

Bir odada dağınık ve karmaşık görüntüyü engellemek aslında tamamen sizin elinizde. Önce odanıza iyice bakın, gözünüze hoş görünmeyen fazlalıkları ve karmaşa yaratan her şeyi belirleyin ve müziğinizi açın. Odaya karmaşa ve dağınıklık veren tüm objeleri ortadan kaldırın.

siyah modern yemek odası mobilyası

Kablolar bir odayı çirkin ve dağınık gösterir. Bu nedenle kabloları mümkün olduğunca gizleyin. Kabloları içine hapis eden kutucuklar kullanabilirsiniz ya da gizleyebileceğiniz yerlere gizleyin. Eskimiş ve kötü görünen elektrik prizlerini, aydınlatma düğmelerini yenileyin. Duvarlarınızda önceden beğenerek astığınız bir resmi artık asmak istemiyorsanız resmi indirdiğinizde, resmin yerinde kocaman bir çivi izi olacaktır. Onu ortadan kaldırın. Bir fotoğrafçı gibi evinize photoshop yapın. Tüm kötü ve eski görüntüleri ortadan kaldırın.

modern cam duvarlı ev

Dağınıklıktan tamamen kurtulun. Ev her zaman çok derli toplu görünsün. Evinizdeki tüm eşyalar hem fonksiyonel hem de dekoratif olsun. Evinizin her zaman hoş kokmasını sağlayın. Oda parfümleri ya da kokulu mumlarla bunu sağlayın. Zemin eğer parke ise onu parlatın, metal eşyalarınızın üzerindeki pası ve kiri yok edin. Onları da parlatın. Eşyalarınızı doğru yerleştirdiğinizden emin olun. Çünkü yanlış yerleştirilen mobilyalar size hareket alanı bırakmayacaklardır. Bu nedenle mümkün olduğunca yer israfı yapmadan doğru eşyayı doğru yere koyun. Evinizde çiçek kullanın. Çiçek ortamlara tazelik ve canlılık katar.

siyah ev odası dolabı

beyaz modern mutfak resmi

Yorum Ekle