Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Mutfak Duvarı Fayans Fikirleri

Bir mutfağın duvarlarının rengini belirlemek ya da mutfağa ne tür cihazlar ve aksesuarlar almak gerektiğine karar vermek çok zor görünebilir. Sınırsız seçenekler içinde boğulabilirsiniz ve kafanız çok karışabilir. Hem işlevsel bir mutfak olmalıdır hem de tasarım olarak göze hoş görünmelidir.

taş döşeme mutfak duvarı

Her mutfak evin kalbidir ve her mutfağın kendine has bir tarzı ve stili vardır. Sizin mutfağınızın hem tarzı, hem stili olsun hem de ses getirsin. Geleneksel döşenmiş mutfaklar, modern döşenmiş mutfaklar ya da çağdaş şekilde döşenmiş mutfaklar. Önemli olan mutfağın bir tarzı olmasıdır. Öncelikle mutfağınızı dekore ederken geleneksel olmayan şekilde tasarlanmış malzemeler seçin.

mutfak fayansı modelleri

Mutfak fayanslarınız farklı tasarımlarda geleneksellikten uzak, hatta el işçiliği olabilir şekilde tercih edin. Mutfağınızın tezgah üzerindeki duvarında çeşitli desenler tercih edebilirsiniz. Farklı renkleri deneyerek aydınlık bir ortam yaratabilir ya da hoş bir resim deseni seçebilirsiniz. Çok etkileyici olur. Kiremit görünümündeki fayansları tercih edin. Çok sıra dışı ve güzel görünecektir. Mutfağınızın rengini, fayansını seçerken mutfağın boyutu ve içindeki mobilyaları ile tam bir uyum içinde olmalıdır. En önemlisi de o mutfakta sizin kendinizi hem görsel açıdan hem de kullanım açısından rahat hissetmenizdir.

metalik renk mutfak duvar döşemesi

duvarı taş döşeli mutfak

desenli mutfak fayansı

Yorum Ekle