Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Muhteşem Manzaralı Salonlar

beyaz,oturma,odası,ve,taş,şömine

Muhteşem manzaralı ve aydınlık bir salonda tüm düşünceleri bir kenara bırakıp sessizce dinlendiğinizi ve rahat bir nefes aldığınızı düşünün. İşte bu bölümümüzde sizleri böylesine muhteşem salonlarla tanıştırmak, buluşturmak ve ilham vermek istiyoruz.

beton,ve,ahşap,tasarımlı,iç,tasarım

Böylesine inanılmaz manzaraya sahip, adeta doğa ile iç içe oldukça geniş mekanlarda, dış mekan tasarımlarını içeriye taşıyarak çok etkili görünümler elde edebilirsiniz. Ayrıca kendinizi daha doğal ve raht hissetmenizi sağlayacaktır. Tavana uygulanan ahşap tasarımlara ve etkilerini görebilirsiniz.

ahşap,döşeme,oturma,odası

Eğer böylesine yüksek, aydınlık ve güzel manzaraya sahip bir alana sahip olabilecek kadar şanslıysanız, tasarımların sade ve ferah olması paha biçilemez bir ortam oluşturmanıza büyük etki edecektir.

taş,şömineli,bahçe,avlusu

Tamamıyla açık alanlar, pencere ya da sürgülü kapıların yaratacağı etkinin çok daha üzerinde huzur dolu bir etki yaratacaktır. Dış mekan ile bütünleşmiş bu tasarımda da göreceğiniz gibi hem gündüzün getirdiği ışıktan hem de geceleri yıldızların güzelliklerinden faydalanmak mümkün.

oturma,odası,ve,gri,koltuk,takımı

okyanus,manzaralı,oturma,odası

modern,gri,beyaz,oturma,odası

modern,açık,şömine

beyaz,kanepeli,oturma,odası

kahverengi,beyaz,oturma,odası

Yorum Ekle