Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Modern Aydınlatma Fikirleri

Evinizi dekore etmek zor iştir. Özellikle bunu kendiniz yapmaya çalışıyorsanız işler daha da zorlaşır. Yaşam alanınızı hem daha kullanışlı hem de çok güzel bir görünüme kavuşturmak için çaba harcamanız gerekir. Doğru mobilyaları seçmek, onlara uyumlu doğru aksesuarları seçmek karışık gelebilir. Eğer bir bilgi sahibi değilseniz bunlar sizi yorabilir. Fakat doğru seçimler yapılırsa eviniz büyüleyici bir atmosfere sahip olur ve bu sizin eseriniz olur.

siyah salon lambası modeli

Yaşam alanlarınızı dekore ederken kesinlikle bir stil sahibi olmasına özen gösterin .Yaratıcı olun, farklı düşünün. Cesur davranmaktan çekinmeyin. Uygulayacağınız dekorasyon önce sizi mutlu etsin, sonra etrafınızdakilere hoş görünsün. Dekorasyonla ilgili bolca resim inceleyin bu size fikir verecektir.

modern duvar lambası modelleri

İç mekanlarınızı dekore ederken özellikle aydınlatmalara ağırlık verin. Farklı şekillerde avizeler, ayaklı lambalar ya da masa lambaları. İsterseniz hepsini kullanın ya da gözünüze hoş görünen bir kaç tanesini tercih edin. Fakat aydınlatmanın dekorasyonda tamamlayıcı bir unsur olduğunu asla unutmayın.

modern oturma odası lambası

ev için modern lamba

lüx mutfak lambası

beyaz renk mutfak aydınlatması

yatak odası abajuru

siyah beyaz renk metal mutfak lambası

oturma odası için asılı lamba

mutfak sarkıt lamba modelleri

mutfak için cam lamba modelleri