Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Oturma Odası Sarkıt Lamba Modelleri

Oturma odası evimizde en fazla vakit geçirdiğimiz odadır. Güzel dekore edilmiş bir oturma odası hem ruhumuzu dinlendirir hem de gözümüze hitap eder. Dekorasyonun önemli bir parçası olan aydınlatma da çok önemlidir. Günümüzde aydınlatma fonksiyonel olarak kullanıldığı kadar dekorasyon amaçlı da kullanılmaktadır.

siyah modern sarkıt lamba modeli

Farklı tasarımlarda ve farklı şekillerde aydınlatmalar vardır. Mobilyanıza ve tarzınıza göre seçip zarif  ya da vahşi bir hava yaratabilirsiniz. Modern, heyecan verici ve farklı, zevkinize göre her çeşit modelden faydalanabilirsiniz. Işığı süzebilen özelliğe sahip aydınlatmaları tercih ederseniz kullanışı açısından daha verimli olur.

yuvarlak metal sarkıt lambalar

Eğer oturma odanızda bir sehpa varsa, sehpanın üzerine gelecek şekilde bir sarkıt hoş durur. Burada da alternatif çoktur, zevkinize göre kocaman toplardan oluşan bir sarkıt avize ya da çok yaratıcı değişik tarzda avizeler olabilir. Oturma odası günlük kullanımlar için olduğundan neşeli ve esprili avizeler de tercih edebilirsiniz.

yuvarlak cam sarkıt lamba modeli

Aydınlatma seçenekleri içinde çeşit fazladır. Oturma odanızın ağır ve klasik bir görünümü olmasını istiyorsanız tavandan sarkan büyük ve bileziği andıran modelleri kullanabilirsiniz. Bu tarz modeller ilk bakışta çok ağır bir hava yaratabilir. Özgün tasarımlar oturma odaları için çok uygun olur. Farklı ve yaratıcı olabilirsiniz. Fakat özgün tasarımların bazı modellerinde öncelik aydınlatma değil dekorasyon olabiliyor. Bu yüzden bu tarz avizelerin aydınlatması zayıf kalabiliyor.

pembe tavan lambası çeşitleri

modern siyah renk sarkıt lambalar

modern sarkıt lamba çeşitleri

modern gri renk sarkıt lamba

modern beyaz renk sarkıt lamba

kırmızı renk sarkıt lamba

kare şeklinde sarkıt lamba

cam yapımı yuvarlak sarkıt lamba

büyük sarkıt lamba modelleri