Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

2015 Şifonyer Modelleri

Şifonyer Modelleri
Şifonyer Modelleri

Her evin olmasa olmazı olan şifonyerler kullanım alan oldukça geniştir. Salonunuzda, yatak odasında, çocuk odasın oldukça hayatınıza kolaylık sağlar. Şifonyer almadan önce dikkat edilmesi gereken bazı unsurlar vardır. Şifonyerin çekmeceleri geniş ve derin olmasına dikkat edin içine daha fazla giysi ve eşyalarınızı yerleştirme imkânınız olur. İkinci olarak çekmecelerin rahat açılıp ve kapanır şekilde olmasına ve çekmecelerin sayıca fazla olmasına dikkat edin aradığınız giysi veya eşyanızı zaman kaybetmeden bulmanız açısında. Modern olmasına dikkat edin bu yıl oldukça fazla şifonyer modeli göze çarpar metal, plastik ve ahşaptan yapılan birçok model ve renk beğeninize sunulmuştur. Bu yılın en çok tercih edilen şifonyer modellerini sizin için araştırdık.

2015 Şifonyer Modelleri

2015 Şifonyer Modelleri

Ahşap şifonyer modası geçmeyen ahşap salonunuzda oldukça şık duracaktır. Dört katlı olan ve çekmeceleri sekiz olan oldukça kullanışlı bir modeldir.

Ahşap şifonyer

Beyaz renkli şifonyer modeli

Beyaz Şifonyer Modelleri

Klasik şifonyer modeli üst kısmını makyaj masası olaraktan kullanılabilen çekmeceli olan yatak odanız için bir seçenek olabilir.

Retro Şifonyer

Piyano modeli şifonyer oldukça modern bir hava katacaktır salonunuza üst kısmı ayna olan ve alt kısmı oldukça fazla çekmecesi olan kalabalık aileler için oldukça kullanışlı bir modeldir.

Piyano modeli şifonyer

Krem renkli beş katlı on çekmecesi olan şifonyer modeli.

Krem rengi şifonyer

Çocuk odası şifonyer modellerin de renk göze çarpar canlı renklerin oldukça kullanıldığı bol çekmeceli ve şifonyerin üstünü de çocukların sevdiği oyuncakları koyabilirsiniz.

Çocuk Odası Şifonyer Modelleri

Çocuk Odası Şifonyeri

Gri Şifonyer Modelleri

4 Çekmeceli Şifonyer Modelleri

9 Çekmeceli Şifonyer Modelleri

7 Çekmeceli Şifonyer Modelleri

3 Çekmeceli Şifonyer Modelleri

Kırmızı Şifonyer Modelleri

5 Çekmeceli Beyaz Şifonyer

Kahverengi Şifonyer Modelleri

Siyah Şifonyer

Yeşil Şifonyer Modelleri

Sarı Şifonyer Modeli

Pembe Şifonyer Modelleri

Mor Renk Şifonyer Modelleri

Turuncu Şifonyer Modelleri

Mavi Şifonyer Modelleri

Yorum Ekle