Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Kullanışlı Mutfak Modelleri

mutfak kesme tahtasi

Eski ve kullanışsız mutfak dolaplarından sıkıldınız veya değişiklik mi yapmak istiyorsunuz?.. Mutfağınızın görüntüsü sizi mutsuz mu hissettiriyor? o zaman değişiklik yapma zamanı gelmiş demektir. Mutfağınızda çok yüksek harcamalar yapmadan kendi zevkinize göre de dekorasyonlar yapabilirsiniz. Küçücük dokunuşlarla kocaman sevinçler yaratmak mümkündür. Tarz, mekan, alan ve boyutta olursa olsun ferah, geniş bir ortam yaratılabilir. Dolap içi çözümleri, ayarlanabilir yerden tasarruf sağlayan mutfak masaları, dokunmatik kapaklar ile kombinler yapabilirsiniz.

kare tabureler

Mutfak dolabı modellerinizi kendiniz tasarlayıp, istediğiniz gibi çok fonksiyonel yaşam alanı yaratabilirsiniz. İsterseniz mutfak dolaplarınızı kapaklı, kapaksız, raf şeklinde de yaptırabilir veya dolaplarınız içlerini de renkli kağıtlarla kaplayabilir veya boyayabilirsiniz. Hanımlar gününün büyük bir bölümünü mutfakta geçirirler hal böyle olunca bu alanlar sadece yemek yapma yeri olmaktan çıkar ve önemli bir yaşam alanı haline de gelir. Tabi bu durum mutfak alanlarının da fonksiyonel olması için büyük bir önem taşıyor. Böylece akşam yemeklerinde misafirlerinizi, yakın arkadaşlarınızı mutfaklarınızda ağırlayabilir ve onlarla hoş sohbetler geçirebilirsiniz. Böyle bir dekorasyon için kendi fikirlerinizin yanı sıra bir iç mimardan da fikirler ve öneriler alabilirsiniz.

kirmizi mutfak sarkit lamba eski mutfak beyaz mutfak dolaplari bicak dolabi gomme mutfak dolabi kucuk ankastre mutfak kucuk mutfak dolabi kare mutfak dekorasyonu cam mutfak orta masasi cekmece ici bicaklik kare mutfak masasi modelleri Kullanisli Mutfak Modelleri mutfak kose takimlari yesil mutfak taburesi retro mutfak modelleri mutfak dolabi raf modelleri mutfak dolabi aydinlatmasi oval mutfak tezgahi  mutfak orta tezgah mutfak akvaryumu ahsap mutfak kagit havluluk dolap ici mutfak cop kovasi

Yorum Ekle