Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Boy Aynası Modelleri

boy aynasi modelleri

Kişiler için vazgeçilmez aksesuarlardan biri de bilindiği üzere aynalardır. Hele ki özellikle bayanların asla vazgeçilmezleri arasında yer alır. Boy aynası modelleri normal aynaların yanı sıra boy aynaları da hayatımızda oldukça önemli yer tutarlar. Hatta bazı kişiler özellikle bayanlar boy aynası olmadan yapamazlar yani hayatımızda aynanın yeri ve önemi oldukça büyüktür. İnsanalar nasıl görünüp görünemediklerini veya nelerin yakışıp yakışmadığını aynalar sayesinde rahatlıkla görme imkânını bulabilirler. Aslında aynalar birçok alanda bize yardımcı olurlar, ev dekorasyonunda da olduğu gibi… Bazı kişiler aynasız bir yaşam dahi düşünemezler. Günümüze kadar birçok çeşit ayna modelleri de tasarımcılar tarafından tasarlanmıştır. Her tarza uygun modelleri bulmak günümüzde hiç de zor değildir. Kaldı ki isteğe göre sipariş şeklinde de yapılmaktadır.

altın varaklı boy aynası

Zevkinize göre ayna tasarımları yapabilir veya yaptırabilirsiniz. Çoğu kişi odaların dışında küçük veya kötü görünümlü alanlarda da ayna kullanmayı tercih ederler ki alanlar daha ferah ve geniş görünsün. Boy aynaları 170cm. boy ortalamasına göre ayna yüksekliği yaklaşık olarak 90cm’dir. Boy aynasını yerden doğru yüksekliğe asmak veya doğru uzaklıkta durmak yeterlidir.

ahşap boy aynası  retro boy aynası kırmızı boy aynası mavi boy aynası ayaklı boy aynası baskili boy aynasi siyah boy aynası oval ahsap boy aynasi sarı boy aynası uzun boy aynası özel boy aynası beyaz boy aynasi duvar boy aynası dolapli boy aynasi  boy aynaları demir oval boy aynasi eskitme boy aynası kahverengi boyaynası pembe boy aynası

1 yorum