Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Modern Kanepeler

kirmizi kanepe modelleri

Kanepeler bir odada en önemli parçadır. Hem görüntü olarak odaya ciddi bir renk katarken, hem de kullanım açısından olmazsa olmazlardandır. Farklı renk ve seçeneklerde çok çeşitli kanepeler tasarlanmaktadır. Zevkle alakalı olarak rengarenk ve çağdaş bir salon sahibi olmak isteyenler renkli ve modern görünümlü kanepeler tercih ederler.

kirmizi modern kanepe

Eğer beyaz renkte bir kanepe modeli tercih ettiyseniz, renkli minderlerle koltuğunuz biraz canlandırın. Muhteşem beyaz bir zeminde rengarenk minderler çok uyumlu ve güzel görünürler. Kanepede kullandığınız renkle beraber farklı renkleri denemekten çekinmeyin. Tek renkten oluşan bir salon, estetik açıdan yoksun kalır. Bu nedenle renk yelpazesinden sonuna kadar faydalanın. Tatlı bir yeşil tonda kanepeye uygun mavi ve beyaz tonlarını beraber kullanın. Gri ağırlıklı bir odanız varsa siyahı beraberinde kullanabilirsiniz.

beyaz kanepe takimi modelleri krem rengi koltuk takimi koyu gri kanepe takimi sutlu kahve kanepe beyaz l kanepe gri koltuk takimi yesil kanepeler yesil kose takimi kahverengi kanepe modelleri beyaz ayak uzatmali kanepe

Yorum Ekle