Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Gösterişli Modern Yatak Odaları

ahsap kaplama yatak odasi duvari

Modernlik ama göz alıcılık da istiyorsanız ve uyku alanım muhteşem ve farklı bir şekilde görünsün diyorsanız ilham verebilecek önerilerimizi dikkate almanızı tavsiye ederim.

kahverengi yatak odasi kapisi

Yatak olarak alçak platform yatak tercih edebilirsiniz. Modern görünümde alçak yatak baş rolü oynar. Sonrasında yatağın iki baş ucuna raflar monte ettirin. Kaygan ve sorunsuz bir görünüm sağlarsınız. Bu tarz bir yatak odasına ahşap çok yakışır. Bu nedenle duvarlarınıza ahşap kaplama  yaptırabilirsiniz. Ayrıca zemini de ahşap kaplama tercih ederseniz muhteşem bir kombin yakalarsınız.

kahverengi deri yatak basligi

Farklı bir tasarım önerisi ise, kocaman bir başlık yaptırabilirsiniz. Başlık gizli dolap şeklinde dizayn edilebilir. Ayrıca bir kaç tane de raf yapılabilir. Raflar çeşitli aksesuarlarla süslenirken, dolaplar fonksiyonel açıdan aslında çok faydalı olur. Ama en önemlisi son derece farklı ve güzel görünür. Yatağın altına büyük ve modern görünümlü halı tercih edin. Halının karşısına da şık bir peluş atın.

yatak odasi beyaz nis yatak odasi avizesi yatak odasi sarkit lamba modelleri modern yatak odasi aydinlatmasi  kahverengi yuvarlak yatak germe tavan aydinlatmasi siyah yatak cercevesi

Yorum Ekle