Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Işıl Işıl Oturma Odaları

Güneş ışığı bir evde görsellik ve işlevsellik adına ciddi katkılarda bulunur. Güneş ışığını normal aydınlatmalarla doğru şekilde birleştirebilirseniz, ilaveten tüm dekorasyonu güneş ışığından daha fazla yararlanacak şekilde ayarlarsanız, eviniz gerçekten çok aydınlık ve güzel görünür.

oturma odası aydınlatması

Doğal bir bahçe yaratın, sarmaşıklar ve yeşil olabilecek pek çok bitkiyi değerlendirin. Bahçenin bulunduğu nokta şeffaf olursa odadan bahçe görüntüsü çok hoş olur. Plaka cam pencereler kullanın, ışıklandırmayı mümkün olduğunca iyi ayarlayın. Evde beyaz mermer kullanın, beyaz mermer güneş ışığını yansıtır ve eviniz daha da ışıklı olur.

açılır çekyat

Güneş ışığından bol miktarda faydalanmanın en kolay yolu, büyük ve geniş camlardır. Evinizde büyük camlar kullanırsanız ve bolca camınız varsa güneş ışığından etkili bir şekilde faydalanırsınız. Evinize giren bu doğal ışık mobilyalarınızın renklerinin daha güzel görünmesine ve evinizin gerçekten çok aydınlık ferah ve canlı görünmesini sağlar. Ayrıca yapılan araştırmalarda eve sızan güneş ışığının o evde sağlığa faydalı olduğu gibi, ruhsal anlamda da çok pozitif etkileri olduğu anlaşılmıştır. Mimarlar genelde güneş ışığından sonuna kadar faydalanmak isteyen müşterileri için, tavan olarak cam tavanı önermektedirler. Yada pencerelerin olduğu bir tavan. Böylece evde tavandan yüzeye doğru doğal ve güzel bir ışık dansı oluşmaktadır.

ayaklı lamba

cam tavan ve duvarlı ev

kitaplıklı orta sehpa

orta sehpa aksesuarları

oturma odası doğal taş duvar

oturma odası mavi koltuk takımı

post koltuk kaplama

siyah merdiven

yemek masası sarkıt lamba

yuvarlak cam orta sehpa

Yorum Ekle