Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Misafirleriniz için Yemek Odası Fikirleri

Yemek odanız yakın aileniz için son derece yeterli olabilir. Fakat kalabalık konuklarınızı ağırlamak için yeterli olabilir mi acaba. Geçerli yemek ihtiyaçlarınızı değerlendirin. Yani çevreniz ne kadar geniş ve ne kadar sıklıkta size geliyor. Eğer sık bir şekilde konuk ağırlamıyorsanız size tavsiyem, yer kazancı açısından katlanabilen sandalyelerdir.

6 kişilik yemek masası

Çok kalabalık bir grup ağırlıyorsanız tavsiyem bank tarzı sabit oturma grubu olan yemek takımları olur. Ancak banklar rahatsız olduğundan, sizin alacağınız bankın rahat olduğundan emin olun. Bank tarzı koltuklar özellikle çocuklu aileler için çok rahat olur. Yemek masanızın bulunduğu nokta ile diğer oturma grubunun bulunduğu bölüm eğer birbirine yakınsa o bölümü de değerlendirin. Konuklarınızın birbirini görmesini duymasını sağlayacak şekilde bir oturma planı yapın.

mavi yemek odası

Açık alanlarınızı eğer mevsim müsaitse değerlendirin. Yemek vaktine kadar çocuklar için süper bir oyun alanı olurken, yemek zamanı insanların açık havadan faydalanarak daha keyif almalarını sağlarsınız. Yaratıcı olun, her gün misafir ağırlamıyorsunuz bu nedenle kalıcı dekorasyon yapamazsınız. Hem maddi açıdan hem de yer kaplama açısından sıkıntılı olabilir. Bu yüzden kullanışlı parçalardan edinin. Pratik açılıp kapanan masalar ve sandalyeler olabilir. Çocuklar için küçük ve hareketli sedirler edinin. Misafirlerinizi ağırlarken 5 yıldızlı bir otel hizmeti sunmanız gerekmez. Küçük ayrıntılarla da çok keyifli bir ortam yaratabilirsiniz.

uzun yemek odası masası

açık alanda yemek masası

Yorum Ekle