Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Mutfak Saklama Dolapları

Bir mutfakta en can sıkıcı durumlardan biri de ortalıkta duran ve dağınık bir hava yaratan mutfak malzemeleridir. Mutfak malzemelerini depolayabilecek bol miktarda mutfak dolapları can kurtarıcı olur. Hatta bazı mutfak dolapları gizli şekilde yapılır ve gömme olur. Bunlar hem çok estetik durur hem de son derece kullanışlı olur.

mutfak saklama dolabı

Mutfaklarda büyük kilerler olur, bu kilerler kocaman tencereleri ve tavaları muhafaza etmekte çok faydalı olurlar. Kilerde sadece tencere değil kuru gıdaları da rahatlıkla saklayabilirsiniz. Kiler sayesinde ciddi anlamda yer kazancı elde edersiniz. Mutfağınızda gereksiz hiç bir şey barındırmayın. Kullanmadığınız eski tabak ya da tencerelerinizi elinizden çıkarın. Gıda malzemelerini sık sık kontrol edin. Çünkü bazen son kullanma tarihi geçtiği halde bazı gıda malzemeleri, baharatlar olabilir, konserveler olabilir, boşu boşuna yer kaplamaktadır.

mutfak saklama dolabı resmi

Maksimum faydayı sağlamak için dikey olan kiler tarzı mutfak dolaplarını tercih edin. Kilerlerinizi mümkünse tavana kadar yaptırın. Dikey olarak yapılan kilerler size çok ciddi anlamda yer kazancı sağlar. Dikey olan kilerinizde malzemeleri saklarken en üstlere mümkün olan en seyrek kullandıklarınızı yerleştirin. Mutfağınızda her alanı değerlendirin. Çekmeceler, mutfak dolapları. Hiç bir alanı israf etmeyin. Mutfağınızda eski ve modası geçmiş olan hiç bir objeyi barındırmayın.

mutfak saklama dolapları

mutfak saklama dolabı modelleri

mutfak saklama çekmecesi

Yorum Ekle