Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Muhteşem Kurabiye Süslemeleri

rengarenk kurabiye süslemesi

Dekorasyon denilince herkesin aklına normal olarak bir yaşam alanının dekor tasarımı gelir. Fakat muhteşem tatlardaki kurabiyeleri ya da bisküvileri de dekore edebilirsiniz. Tatlıyı herkes sever. Hem damağa hem de göze hitap eden güzel atıştırmalık tarzında kurabiyeler yapılabilir. İştah açıcı bir dekorasyondur.

bikinili kurabiye suslemesi

Bu tarz kurabiyeleri çocuklarınıza, konuklarınıza çay ya da kahvenin yanında, bir doğum günü organizasyonunda ya da bir kutlamada pek çok durumda keyifle ikram edebilirsiniz. Bu denli estetik görünen kurabiyeler herkes tarafından çok beğenilecektir. Tarçınlı, vanilyalı ve çikolatalı mis gibi kokan kurabiyeler ve üstlerinde hayal gücünüze kalmış resimler. Çok hoş bir görüntü olurdu.

cicekli kurabiye suslemesi

Kurabiyelerinizin üzerine her türlü temayı çizebilirsiniz. Baykuşlar, çiçekler, penguenler, doğadan hoş resimler. Tamamen sizin yaratıcılığınıza kalmış. Kurabiyelerin üzerine resimleri gıda boyaları ile yapabilirsiniz. Gıda boyasının bir tadı yoktur.

desenli kurabiye suslemesi kar kurabiye suslemesi kurabiye suslemeleri kus kurabiye suslemesi misir sembolleri kurabiye suslemesi muhtesem kurabiye suslemesi papatya kurabiye suslemesi  pembe kurabiye suslemesi tatil temali kurabiye suslemesi ugur bocegi kurabiye suslemesi yeniyil kurabiye süslemesi yilbasi kurabiye suslemesi ask kurabiye suslemesi bere kurabiye suslemesi

Yorum Ekle