Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Yatak Çerçevesi Fikirleri

Bir insan ortalama olarak hayatının yüzde otuzundan fazlasını uyuyarak geçiriyor. Rahat bir yatak ertesi günün güzel ve zinde geçmesi için önemli bir anahtardır. Yatak, konfor ve sağlık için çok önemliyken, bir yatağın kasası da o yatak odasının görselliği açısından son derece önemlidir. Estetik olmayan bir yatak kasasının bulunduğu yatak odası tam bir oda sayılmaz. Yatak kasası, yatak odasının görüntüsünü ve havasını ciddi anlamda değiştirir ve dekorasyonu tamamlar.

yatak çerçevesi

Öncelikle yatak kasası seçerken odanızın büyüklüğü çok önemlidir. Küçük bir yatak odanız varsa, oraya koyduğunuz kocaman yatak kasası sizi ve hareket alanınızı çok kısıtlayacaktır. Bu yüzden mümkün olduğunca doğru ebatlarda bir kasa seçin.

Yatak kasasında model seçimi yaparken tüm yatak odası mobilyalarınızı ve aksesuarlarınızı düşünün. Hepsine uygun bir kasa olmalıdır. Yatak odanızın teması ve havası ne ise, kasa da ona göre uygun olmalıdır.

Yatak kasaları yüksek ya da alçak olarak iki şekilde üretilirler. Burada seçim tamamen sizin zevkinize ve nasıl kullanmak istediğinize kalmış. Sabah yüksek bir yatakta uyanmak istiyorsanız yerden yüksek bir baza, alçak bir yatakta uyanmak istiyorsanız da yere yakın olan kasaları tercih edin.