Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Modern Banyo Aydınlatma Fikirleri

jakuzi aydınlatması

Banyoda kullanılan aydınlatma çok önemlidir. Kötü bir aydınlatma banyoyu karanlık ve sıkıcı gösterebilir. Ayrıca banyoyu özenerek dekore etseniz bile kötü kullanılmış bir aydınlatma tüm emeğinizi boşa çıkarır ve banyonun kötü görünmesini sağlar.

modern banyolar icin aydinlatma

Banyolarda genelde pencere yoktur, bu nedenle banyoda suni aydınlatma yapılır. Suni aydınlatma da iyi yapılmazsa sonuç kötü olabilir. Banyoda üstten gömme aydınlatmaları tercih edin. Geniş bir banyonuz varsa yere gömülen aydınlatmalardan da kullanın. Küvetin etrafında değerlendirin.

Gömme spot banyo aydınlatması

Gömme aydınlatmalar hem çok kullanışlı hem de göze çok iyi görünen aydınlatmalardır. Banyoda ekstra bir parlaklık sağlarlar. Genelde tavana monte edilirler ama sadece tavanla yetinmeyin. Duvarlara da monte ettirin.

gomme banyo aydinlatmasi

Özellikle gömme aydınlatmaları küvet üzerindeki tabanda ve makyaj yaptığınız tezgahın üzerinde yoğun bir şekilde kullanın.

Banyo aplikleri

Aplikler bulundukları ortama stil katarlar. Genelde ayna yanlarına koyulurlar ve duvara monte edilerek kullanılırlar. Aplikler banyo aynasının yanlarına ya da üzerine koyulduklarında ayna ve etrafı çok güzel aydınlanır. Görüntü de çok hoş olur.

zarif banyo aplikleri

Aplikler çeşitli şekil ve tarzlarda üretilirler. Kare şeklinde, dikdörtgen şeklinde, silindirik şekillerde ve daha pek çok farklı şekillerde aplik vardır. Size en yakın modeli seçip kullanabilirsiniz.

Led banyo aydınlatması

Led aydınlatmalar parlak ve modern bir görüntü sağlarlar. Farklı tasarlanmış olanlarını değerlendirebilirsiniz. En sık kullanılanı boru şeklinde olup hemen ayna üzerine takılanlardır.

led banyo aydinlatmasi

Sarkıt aydınlatmalar

Sarkıt aydınlatmalar tavana asılan ve tavandan sarkan avizelerdir. Genelde salonlarda tercih edilen sarkıt aydınlatmalar banyolarda da çok rahat kullanılabilirler. Tam lavabo üzerine gelecek şekilde takıldığında ekstra bir aydınlatma sağlar. Şekil olarak alternatifi çok fazladır. Silindir şeklinde, kolye şeklinde ve daha pek çok farklı şekillerde bir mücevheri andıran göz alıcı sarkıtlar kullanabilirsiniz.

banyo icin sarkit lambalar

Makyaj için aydınlatmalar

Önceden sadece makyaj yapmak için makyaj masalarında kullanılan bu aydınlatmalar, günümüzde artık yaratıcı bazı tasarım meraklıları sayesinde farklı şekillere büründürülerek, banyolarımızda da rahatlıkla kullanabileceğimiz bir hale getirilmişlerdir. Banyoda lavabo üzerindeki aynanın etrafında kullanılır ve farklı şekillerde olur. Abajur görünümlü aydınlatmaları değerlendirebilirsiniz. Bunlar son derece şık ve güzel görünürler. Lavabo üzerinde ayna etrafında rahatlıkla kullanabilirsiniz hoş bir görüntü sağlarlar.

aplik ve spotla banyo aydinlatmasi

banyo aynasi lambasi

kare banyo apligi modelleri

kucuk banyo sarkiti

makyaj icin kolaylik saglayan aplik

yuzu aydinlatan banyo lambasi