Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Huzur Veren Banyo Tasarımları

Yorucu bir günün ardından spa keyfi yapmak herkes ister. Ancak zaman yetersizliği ve başka nedenler buna izin vermez. Rahatlamak ve gevşemek için bir spa şart değildir. Küçük dokunuşlarla evinizdeki banyoyu lüks bir otel odasının banyosuna ya da spa merkezine çevirebilirsiniz.

rahatlatıcı ve huzur veren banyolar

Kendinizi banyonuzda bir tatil beldesinde hissetmenizi sağlayacak objeler kullanın. Kocaman bir deniz kabuğunu alın ve banyonuzda güzel bir bölüme yerleştirin. Hoş bir tepsi edinin ve kalına havlularınızı bu tepsinin içine yerleştirin.

Temiz ve sade banyolar

Bir çok tasarımcı banyo tasarımında beyazı tercih eder. Beyaz saflığı ve temizliği vurgular. Banyonuzda beyaz rengini kullanarak temizliği, saflığı vurgulayıp beyazın rahatlatıcı etkisinden faydalanabilirsiniz.

Herkesin büyük, alımlı, kocaman bir banyosu yoktur. Eğer banyonuz küçük ise, ufak hilelerle ortamı bir miktar daha büyük ve ferah gösterebilirsiniz. Banyonuzda renk olarak beyazı seçin. Banyonuzda ayna mümkünse çok büyük olsun ya da bir kaç tane ayna kullanın. Bir kaç tane aynayı banyoda uygun yerlere astıktan sonra birde banyonun malzemesi olarak beyaz çiniyi seçerseniz ortam son derece geniş ve ferah görünür.

geometrik desenli zemin kaplamalı banyo

Beyaz huzur ve saflık uyandırır. Banyonuzda beyazı kullanmaktan asla çekinmeyin. Beyaz bir banyonun tezgahını beyaz mermerden boylu boyunca yaptırın. Hoş duracaktır. Beyaz ağırlıklı bir banyoda ahşap renkte malzemeler de kullanarak güzel bir kombinasyon yakalayabilirsiniz. Ahşap ve beyaz beraber kullanıldığında hoş ve alımlı bir tarz yaratır.

Deniz Esintisi yaratan banyolar

Banyonuzda kendinizi bir okyanusta ya da tatil beldesinde hissetmek istiyorsanız, küçük hileler yapabilirsiniz. Belki camdan bakınca bir deniz ya da okyanus göremeyeceksiniz ama banyonuzun içindeki hava size bunu hissettirecektir. Mozaik taşlardan faydalanın. Banyonuzun duvarına bu taşlarla bir deniz dalgası görüntüsünde şekli yaptırın. Aynı şekli banyonuzun zeminine de yaptırın.

okyanus mozaik döşemeli banyo

Banyonuzda seçeceğiniz küçük aksesuarlar sizi alıp tatil beldelerine götürsün. Küçük objelerle banyonuzu detaylandırın. Tropikal bir çiçek, dalgayı andıran objeler, deniz süngeri ve daha bir çok aksesuar malzemesi kullanabilirsiniz. Hayal gücünüze kalmış. Banyonuzda mercan kullanmayı deneyin. Küvetinizin olduğu bölümdeki duvara mercan döşetin. Artık günümüzde mercan görünümü sağlayan çok hoş ürünler yapılabilmektedir. Ulaşımı son derece kolay olan bu malzemeyi banyonuzda kullandığınızda derin okyanus esintileri yaşayacaksınız.

Lüks duygusu uyandıran banyolar

Lüks bir banyo herkes için çok çekici gelir. Siz de küçük hilelerle banyonuza çok lüks bir hava katabilirsiniz. Öncelikle banyonuzda kaliteli malzemeler kullanın. Mavi çiniyi banyonuzda değerlendirebilirsiniz. Mavi çini sadece lüks bir görünüm sağlamakla kalmıyor, aynı zamanda da çok modern bir hava yaratıyor. Peluş havlular kullanın. Pamuk topları yapın ve dekoratif tabakların içine koyun.

beyaz karo banyo modeli

Parlak bir tepsi edinin ve tepsinin içine bir sürü banyo malzemesi koyun. Bu klas ve çağdaş bir görünüm yaratır. Diğer bir zengin ve lüks görünümün yolu, banyonuzda altın rengi objeler kullanın. Altın renginde havlu tutacağı, altın renginde musluklar ve altın renginde aksesuarlar. Zengin ve lüks bir görüntü için sadece altın rengi şart değildir. Gümüş rengi de çok zengin ve lüks durur. Önemli olan gümüş rengi banyonuzu küçük dokunuşlarla tamamlasın. Farklı ve dekoratif bir kavanozun içini pamuklarla doldurun ve banyo tezgahınıza koyun. Eğer banyonuzda yeterli yeriniz varsa, farklı görünüşte koltuk edinip banyoda uygun bir yerde değerlendirebilirsiniz.

Canlandırıcı banyolar

Banyonuzda canlandırıcı bir etki yaratmak istiyorsanız, yeşil ve yeşil tonlarını kullanın. Doğanın rengi olan yeşil hareket ve canlılık sağlar. Yumuşak tonlardaki yeşil ise yatıştırıcı etki yaratır. Banyonuzda doğal ve canlandırıcı bir etki yaratmak için illa banyoyu yeşil yapmak zorunda değilsiniz. Güzel bir bitkiyi alıp banyonuzda kullanabilirsiniz. Orkide ve zambak banyonuzda mükemmel durur.

okyanus manzarali banyo okyanus mozaik dosemeli banyo luks banyo banyoda orkide olurmu banyoda saksi masaj banyosu siyah beyaz banyo duvari yesillendirilmis banyo fikri mavi banyo beyaz modern banyo mercan ile suslenmis banyo ahsap detayli modern banyo mermer banyo metal banyo tasarimi modern yesil banyo deniz manzarali banyo deniz dalgasi modeli fayansli banyo  granit kaplama banyo