Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Benzersiz Banyo Küveti Modelleri

Küvet bir banyoda dikkati üzerine en çok toplayan objedir. Çok farklı model ve renkte küvetler üretilebilmektedir. Burada önemli olan sizin yaratıcılığınızdır. Banyonuzda nasıl bir ortam yaratmak istediğinize karar verip ona uygun bir küvet seçmelisiniz. Bu klasik tarzda olabilir, standartlarda bir küvet olabilir, sıra dışı olabilir hatta hayal gücünüzü zorlayıp uzay üssü bir modelde dahi olabilir. Banyonuzu modern ve değişik bir spa merkezine çevirmek aslında tamamen sizin elinizde. Geleneksel tarzda bir küvet ya da göz alıcı, şaşırtıcı bir küvet tercih edebilirsiniz. Tercihiniz banyonuzun tarzını belirleyecektir.

cam banyo küveti

Dikdörtgen küvetler

Dikdörtgen küvet popüler olan bir küvet şeklidir. Çeşitli oynamalarla bir miktar değişim katıp kullandığınızda hoş bir görünüm yaratır. Banyonun aydınlatmasını iyi ayarlayın. Mümkünse bolca aydınlatma kullanın. Banyo mobilyalarını güzel ve banyoya uygun şekilde seçin. Banyonuzda kullandığınız musluklarınız da son derece çağdaş ve farklı olsun. Tüm bunlarla birlikte dikdörtgen bir küvet kullanın. Sonuç çok modern ve zarif bir görüntü olur.

Oval küvetler

Oval bir küvet görüntü olarak hoş bir hava katar. Küvetin kenarları dışa doğru biraz çıkıntılı olursa, o bölgelere güzel mumlar koyarak hoş bir ortam yaratabilirsiniz.

Ayaklı küvetler de artık çok tercih edilen küvetler arasındadır. Oval şekilde ve ayaklı bir küvet banyoya son derece farklı bir esinti katar. Ahşap bir kabinin içine oturtulmuş porselen bir küvet çok göz alıcı olur. Buna ilaveten banyoda diğer aksesuarlarda ve mobilyada ahşabı tercih ederseniz bütün olarak çok güzel bir görünüm elde edersiniz.

Farklı tasarımlarda küvetler

Banyonuzda çok fazla sıra dışı bir hava yaratmak istiyorsanız işe değişik bir küvet tasarımı ile başlayabilirsiniz. Çok farklı tasarımlarda küvetler vardır. Mesela kayak şeklinde bir küvet çok değişik bir hava yaratabilir.

Bir otel odasında yer alan daire şeklindeki küvet herkes tarafından çok beğenildi. Aynı tasarımı kendi banyonuzda gerçekleştirebilirsiniz. Oval ve dikdörtgen arasında seçim yapamayanlar için ikisini de kapsayan bir küvet önerisi. Altı oval gelip üstü dikdörtgen olan bir küvet. Seçim yapmak zorunda kalmadan iki şekli de değerlendirebileceğiniz bir durum. Bir sanatçının eseri olan ve maliyeti milyon dolar olan küvetten ilham alabilirsiniz. Sanatçı eserinde bir kütüğü oyarak küvet yapmış. Sizde bu kadar çok harcama yapmadan daha uygun maliyetle bunu farklı bir malzemeden yapabilirsiniz.

Sonsuzluğu andıran küvetler

Dekorasyonda hayal gücü çok önemlidir. Hayal etmek ve sonrasında gerçekleştirmek. Evinizi güzelleştirebilecek her türlü objeyi özenle seçin ve yaratıcılığınızı kullanın. Banyonuz için küvetinizi belirlerken farklı olmaktan çekinmeyin. Sonsuzluğu andıran sıra dışı küvetleri deneyin. Kocaman ve malzemesi taştan bir yuva yapın ve küvetinizi içine oturtun. Taş yuvanın kenarlarını çiçeklerle ve mumlarla, tütsülerle süsleyerek rüya gibi bir ortam yaratın. Hatta kurutulmuş çiçek parçaları serpiştirin. Küvetinizin üzerindeki duvara bir ekran monte ettirin. Küvetinizde bir yandan şarabınızı yudumlarken bir yandan da televizyonunuzu izleyin. Kendinizi şımartacak dekorasyon fikirleri yaratın.