Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Banyo İç Tasarım Fikirleri

vintage lavabo

Bir banyonun iç tasarımını yapmak, yatak odası ya da oturma odasına oranla çok daha zordur. Çünkü banyo dekorasyonunda kısıtlamalar vardır. Diğer odalarda sonsuz yaratıcılık fikirleri üretebilirken banyoda biraz daha sabit fikirlerle ilerlemek zorunda kalırsınız. Ancak gene de bir banyoyu küçük dokunuşlarla çok güzel bir havaya sokabilirsiniz. Değişmeyen bir trend olan siyahı ve beyazı banyonuzda kullanabilirsiniz. Modern musluklar kullanın. Büyük güzel aynalar asın. Son derece modern ve hoş bir tarz oluşturursunuz. Banyonuz her zaman derli toplu olsun. Dağınık görünmesine hiç bir zaman izin vermeyin. Banyoda diğer bir dekorasyon önerisi ahşaptır. Günümüzde tüm dünyada çok fazla tercih edilen bir malzemedir.

asya stili lavabo

Kullandığınız ahşabı hareketlendirmek için farklı tasarımda hatta mümkünse el yapımı işçiliği olan bir lavabo ile dekorasyonunuzu tamamlayın.Eğer banyonuzda çok canlı bir hava yaratmak istiyorsanız, canlılığın rengi olan yeşili banyonuzda değerlendirin. Mesela banyo dolaplarınızı yeşil yapın. Duvarları suya dayanıklı özel malzemeden üretilmiş çiçekli kaplamalardan kaplatın. Çiçek ortamı neşelendirecek ve canlılık katacaktır. Son olarak da farklı tasarlanmış bir lavabo kullanın. Klasik ve ağır mobilyayı sevenler için, tasarım fikirleri de çok fazladır. Klasik tarzda bir konsolu banyonuza yerleştirip üzerine makyaj malzemelerinizi koyup kullanabilirsiniz. Şık ve farklı bir banyo yaratırsınız. Değişik malzemeleri beraber kullanmayı deneyin. Taş bir tezgah ile ahşap banyo dolaplarını beraber kullanın. Bu farklı tasarım banyonuzun şık ve stil sahibi görünmesini sağlayacaktır. Abartılı ve kalabalık bir banyo yerine çok sade bir banyo istiyorsanız önerim, farklı ve güzel bir tezgah, tezgahın üzerinde şık bir lavabo, sıcak bir aydınlatma ve çok farklı arka plan kaplaması. Bu küçük ayrıntı banyonuza sade, fakat son derece güzel bir hava katacaktır. Eğer ayna kullanmayı seviyorsanız, çok büyük ve yuvarlak bir aynayı duvarınıza asıp altına basit ama çok şık bir tezgah koyun. Bu ikili kombinasyon sadeliğin hakim olduğu fakat yaratıcı bir dekorasyon sağlayacaktır. Bir tasarım önerisi daha, eğer deriyi seviyorsanız  ve banyonuz büyüklük olarak buna uygunsa çok farklı ve güzel bir dekorasyon sağlayabilirsiniz. Deriden bir tezgah ve makyaj masası, derinin üzerinde Swarovski taşlardan süslemeler. Çok lüks bir görünüm oluşacaktır. Kendinizi bir yıldız gibi hissetmek istiyorsanız bu tasarımı banyonuzda deneyebilirsiniz.

lavabo modelleri  cicek desenli banyo ve mermer lavabo modern lavabo modeli oval lavabo siyah beyaz lavabo tas seklinde lavabo  kare mermer lavabo kare lavabo el yapimi lavabo modeli deri lavabo dolabi cift lavabo ahsap ayakli lavabo kare ve ahsap lavabo