Dekorasyon, Ev Dekorasyonu, Mobilya Modelleri, Yatak Odası, Salon, Oturma Odası, Mutfak, Banyo, Aydınlatma

Okuma Lambası Modelleri

Okuma lambaları herkesin yatak baş ucunda olması gereken lambalardır. Fazla yer tutmazlar ve son derece kullanışlıdır. Hem çok fonksiyonel hem de dekoratiftirler. Okuma lambaları günümüzde çok farklı, yaratıcı ve çeşitli şekillerde üretilmektedir. Güzel bir okuma lambası yatak odasına hoş ve şık bir hava katar.

siyah okuma lambası

Eğer yatak odasında başucu lambası kullanacaksanız, iki baş ucuna koyacak şekilde tezat ya da aynı renkte iki lamba kullanın. Masa lambaları evin her köşesinde bir tezgah ya da sehpa üzerinde rahatlıkla kullanılabilir. Masa üstü lambaları hem bir sehpayı süslerken hem de okuma lambası olarak işinize yarar. Yumuşak bir ışık saçar.

ahşap okuma lambası

Okuma lambalarında tasarım geniş bir yelpazeye sahiptir. Bunlardan bir diğeri de duvara asılan aydınlatma cinsleridir. Yatak odanızda yatak başınıza asabileceğiniz değişik bir tarzı ve şekli olan aydınlatmalar vardır. Bu tarz aydınlatmalarda siz ışığınızı açtığınızda yanınızdakine ışık gitmeyecek ve onu rahatsız etmeyecek şekilde tasarlananları tavsiye ederim. Yatak başına asacağınız lambanın kullanışlı olması da önemlidir. Yatak başı lambaları klasik ve modern görünümlü olmak üzerede genelde iki tipte üretilir.

yuvarlak aynalı okuma lambası

Ayaklı okuma lambaları mekanlara çok hoş bir hava katar. Koltuğunuzun yanına koyduğunuzda hem fonksiyonel olarak hem de görüntü olarak çok etkileyici görünür. Farklı modellerde ve çok yaratıcı şekillerde üretilmişlerdir. Kendi stilinize uygun bir tanesini alıp evinizin her hangi bir köşesinde değerlendirebilirsiniz. Yatak yanına da koyabilirsiniz.

renkli okuma lambası

okuma lambaları

metal okuma lambası

led okuma lambası

kıvrılabilir okuma lambası

kare okuma lambası

desenli okuma lambası modeli

beyaz okuma lambası modelleri

Yorum Ekle